2777
2789

بخدا من جر خوردم از اول نهایی تا االان

انقد نوشتم کف دستم همش دونه های ریز در اومده

فقط چون دو بیت شعر حفظیو تقلب بردم،حفظم نمیشد،ک همون دو بیت هم نیومد

دیشب ترازای کنکور اومده،میگه تو درس نخوندی،میم خب من اگه نخونده بودم نهاییم خوب نمیشد،میگه اونم با تقلب نمره گرفتی😭اخه من قلبم داره نصف میشههه

میگه تورو هیچ جام حسابت نمیکنم و خیلی حرفای دیگه ک قلبم داره تیکه تیکه میشه😭😭😭

اخه ادم با تقلب ریاضیو 19میشه

یا اون ادبیات سخت نهاییو18.5میشه؟😭

فیزیکو با تقلب کی 19مییشه اخه

زبانو 17.5میشه😭😭

من دارم میمییرممممم اخهههههه

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش از تعطیلات بعداز امتحاناتت لذت ببر بیخیال مهم خودتی که میدونی چه کردی ان شاالله دانشگاه یه رشته ی خوب قبول بشی تازه بابات نمیدونه توامتحان نهایی احتمال تقلب تقریبا صفره 

شما خیلی بیجا کردی تقلب بردی 

حفظ نشدی ک نشدی 

حروم خور 

۲۵ صدم هم حق کسی هست که خونده نه تو . بابات شناخته تورو که یه چی گفته

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

عزیزم ناراحت نشو 

گاهی پدر و مادرها از جای دیگه دلشون پره 

اشتباهی به بچه ها گیر میدن 

تو خودت می دونی که با تلاش خودت به اینجا رسیدی پس فکرهای منفی رو از خودت دور کن و بازم با تلاش و اعتماد بنفس پیش برو 

من مطمئنم دختری که همچین نمره هایی در نهایی گرفته ، آینده ی درخشانی خواهد داشت ...

شما خیلی بیجا کردی تقلب بردی حفظ نشدی ک نشدی حروم خور ۲۵ صدم هم حق کسی هست که خونده نه تو . بابات شن ...

چقدر بددهنی تو...

شاید این حروم خوری باشه ولی تو یکی هم همچین دهنت تمیز نیست 

...