2777
2789

خواهرم همش ۲۰سالشه 

متاسفانه پدرم اعتیاد داره به خاطر موقعیت پدرم خیلی وقتا ها از طرف یه هاستگاری رد شدیم که خاک زیر پا نبوده 

نگم خاستگار کلا ندارم اتفاقا خاستگار خیلی خوبی داره 

چهارتا خواهریم  دوتامون ازدواج کرده 

هیچ برادری نداریم 

پدر پا به سن گذاشته 

الان یه پسر امده خاستگاریش قبلا نامزد داشته طلاقش داده 

خواهرم نشون کردن 

گفتن مدتی حرف بزنن تفاهم داشتن عقد بشن 

اینم بگم تو منطقه ما زیاد دختر با نشون نمیزان نهایت دو هفته عقد میکنن 

بعد سه روز از بله برون 

از چند جا شنیدم پسره پسر شری هست همش سر دعوا داره خانواده مشکلی نداره ولی این پسرشون کلا چون سرش داغه جونه همش پی دعوا ایناست 

به پدرم گفتم بریم دوباره تحقیق کنیم شاید درست باشه 

چه خواهرم پدرم تو روم وایسادن گفتن دخالت نکن 

خواهرم گفت هرچی باشه باهاش ازدواج میکنم خودم شانسم 

ادامه پارت بعد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم گفت هزار نفر بگه بده باز بهش میدم من دم در بودم با همسرم قهر کردم برگشتم گفتم خود دانی ترشیده ببدخت نون خور کم کنید بره بابا 

روز بعد خواهرم با پسره دعوا شده خواهر بزرگم متوجه دعواشون شده 

داد بیداد کرده چرا بیه این پسره میدنش این پسره نرمال نیست از الان اینجور میکنه وای به حال بعدش

حلقه پس فرستادن گفتن دختر نمیدیم 

این وسط هی زنگ میزدن دخترو میخان خواهرم یک لحظه میگفت دلم گیره ازدواج میکنم باهاش 

منم. دلم میسوخت داد بیداد چرا باید همچین کسیو بخایی سال از سرت نگذشته خو دوست پسرت نیست اینقدر خام شدی دوباره پشیمون میشد

بهم میگفتن دخالت نکن داری بیش از حد دخالت میکنی اینم بگم خودم رفتم تحقیق حقیقت داشت پسر شری هست پی دعوا ایناس چند پرونده داره خواهرم تحقیق کرده بود همین بود  

لحظه اخری گفت جواب مثبته گفتم خود دانی ولی من تو هیچ چیز صدا نکنید تو هیچ کاریش شرکت نمیکنم وقت میگین به تو مربوط نیست خوب مراسم هاش به من مربوط نیست خواهرم باز پشیمون شد رد کرد 

الان دو ماه گذشته  باز پسره و خانوادش باز پیام زنگ زدن  خواهرم خام شده میگه باهاش ازدواج میکنم 

خانوادم حرفی ندارن میگن تصمیم خودشه 

خب بزرگتر چی هستین 

اختیار میدن دست دختر بیست ساله

منم نمیدونم دخالت کنم یا بگم به جهنم موندم چکار کنم 

تا دلت بخواد پسر شر ديدم بعد ازدواج برعكس شده و بلعكس خانوادش خوبن احتمالا بعد ازدواج سر به راه بشه ...

خیلی میترسم از طرفی پدرم پا به سن گذاشته 

از طرفی هیچ برادری نداریم 

خیلی ریسک داره

اوه نه نامزي طلاق داده يعني ايراد داشته

خب تو گوششون نمیره خواهر بزرگمم پا پس کشیده میگه به. درک نهایت اونم مثل من طلاق میگره دوباره ازدواج میکنه ولش کن خودش سرش به سنگ بخوره 

ولی من دلم نمیاد همچین شکست تو جونی بخوره 

حق داری نگرانی ولی دیگه گفتنی ها رو گفتنی ولش کن فقط اتمام حجت کن باهاش

گفتنی هارو زود تر گفتم 

این خانواده کلا بیشعورن ادم یک بار جواب میشه نه هزار بار 

الان یک هفته پدر بزرگم فوت شده الان موقعه خاستگاری هست به نظرم خانوادشم چندان تعریفی نیست 

گفتنی هارو زود تر گفتم این خانواده کلا بیشعورن ادم یک بار جواب میشه نه هزار بار الان یک هفته پدر بزر ...

حتمااز طرف خواهرت یا بابات چراغ سبز بهشون نشون دادن که ول کن نیستن

شاید خواهرت باهات در تماسه

عقب نکش. چون دخالت نکردن یعنی خودت و خواهر و خانوادت ممکنه آسیب ببینین. حق داری تحقیق کنی و بهشون بگی. مخصوصا که پسره مشکل داره و سابقه‌ش مشخصه. خواهرم حق داره خودش تصمیم بگیره ولی تو وظیفت اینه که هشدار بدی و حواست باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!