2777
2789

من دیدم نسبت ب ازدواج رسمی نیست 

مثل دو تا دوست متعهد که به زندگی ادامه و انگیزه میدن 

از بچه دار شدن اصلا خوشم نمیاد 

ولی شاید ده سال بعد زندگی مشترک نظرم عوض شد 

و اینکه روح ازادی دارم خودم چارچوب دارم ولی متنفرم یکی بخواد ب بهونه غیرت محدودم کنه و بگه اینجا نرو و ابنو نپوشو..... 

حس میکنم مردای ایرانی اینجور نیستن دیدشون نسبت ب زن جنسی و خدمتکاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردایی که تنها ملاکشون خوشگلی و هیکل خوبه ازشون شوهر و ادم رابطه درنمیاد و فوق سمی هستن ادم خودتو پی ...

ولی جدا از توجه ب ظاهر 

درمورد محدود نکردن انگار اینجور ادما کمن

دیدتون نسبت به ازدواج رسمی نیست یعنی موافق ازدواج سفید هستین؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

نخیر من همسرم برادرم هرچی  مرداطراف دیدم نه دیدشون نسبت به زن خدمتکار بوده نه جنسی هرچیزی به  مردا نسبت ندین شوهرم تا حالا نگفته چی بپوشم چی نپوشم تو کارهای خونه کمکم زیاد می‌کنه تو کوچیکترین چیزهام نظر من براش ارزش داره نه تنها همسرم بله مرداهای اطرافم 

دیدتون نسبت به ازدواج رسمی نیست یعنی موافق ازدواج سفید هستین؟

نه نه منظورم اینه دید سنتی طور ندارم 

ازدواج باید در چارچوب خودش باشه اما مرد نقش تامین کننده و زن خانه دار و حرف گوش کن نباشه 

بابام رو مخمه عجله ندارم برا ازدواج اما دلم استقلال میخواد

کار کن پول در ببار خود به خود مستقل میشی

حواست باشه از چالا نیوفتی تو چاه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
نه نه منظورم اینه دید سنتی طور ندارم ازدواج باید در چارچوب خودش باشه اما مرد نقش تامین کننده و زن خا ...

موافقم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیرون میری اجازه بگیرزیاد نباید بیرون بری مسافرتم میگ نباید بری و... هوف

🥲🥲

چند سالته؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️