یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقت خوبی داری استفاده کن ولی اگه فقط می خوای پاس بشی برای هر درس درسنامه های خلاصه شده خیلی سبز را بخون خیلی مختصر و کامل مطلب را جمع کرده برای مسائلش هم تکنیک گفته
فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
خیلی رشته حقوق رو دوست دارم کلاس دهمم معدل ترم اولم خیلیی خیلی کم شد بخاطر همین اقتصاد و ریاضی الان ...
قبول میشی عزیزم اگه تلاش کنی ببین چون دهمی پیشنهادم اینه آزمون شرکت کن آزمون های آزمایشی اینجوری میتونی متوجه شب که هر دو هفته که درس میخونم چقدر از مطالب را یاد گرفتی و کلی فایده دیگه
فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨