2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم واسم شیرین شه؟😂😭

خب بهم بگو ببینم چجوری میخونی؟کی امتحان داری؟چقدر بلدی؟بلند بلند می‌خونی یا با چشم؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب بهم بگو ببینم چجوری میخونی؟کی امتحان داری؟چقدر بلدی؟بلند بلند می‌خونی یا با چشم؟

هیچی بلد نیستم از ترم دوم هیچی نخوندم معلم مون خوب نیست اصلا دبیر اقتصاد نیست معلم جامعه شناسیه

ترم اول بزور ده گرفتم اصلا علاقه ندارم بهش

شنبه امتحان دارم

به به چقدر مختصر و مفید جواب دادی😁

وقت خوبی داری استفاده کن ولی اگه فقط می خوای پاس بشی برای هر درس درسنامه های خلاصه شده خیلی سبز را بخون خیلی مختصر و کامل مطلب را جمع کرده برای مسائلش هم تکنیک گفته 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

درس به این شیرینی و کاربردی

از روی درسنامه‌ی خیلی سبز بخون

ویدیو ببین

از اول بخون که مطالب پیوسته بشن و بفهمی

برای مفاهیم نمودار بکش

خوب درکشون کن

باور کن اقتصاد درس راحت و قابل درکیه، سدّ ذهنیت رو بشکن

به به چقدر مختصر و مفید جواب دادی😁وقت خوبی داری استفاده کن ولی اگه فقط می خوای پاس بشی برای هر درس ...

ندارم راستش

شما مشاور انسانی هستیییی

میتونید کمکم کنی؟🥲

ندارم راستششما مشاور انسانی هستییییمیتونید کمکم کنی؟🥲

جانم بفرمایید عزیزم🌸

جانم بفرمایید عزیزم🌸

خیلی رشته حقوق رو دوست دارم 

کلاس دهمم 

معدل ترم اولم خیلیی خیلی کم شد بخاطر همین اقتصاد و ریاضی 

الان ترم دوم خیلی دارم میخونم

بنظرتون چجوری بخونم حقوق قبول شم؟

خیلی رشته حقوق رو دوست دارم کلاس دهمم معدل ترم اولم خیلیی خیلی کم شد بخاطر همین اقتصاد و ریاضی الان ...

قبول میشی عزیزم اگه تلاش کنی ببین چون دهمی پیشنهادم اینه آزمون شرکت کن آزمون های آزمایشی اینجوری میتونی متوجه شب که هر دو هفته که درس میخونم چقدر از مطالب را یاد گرفتی و کلی فایده دیگه