2777
2789

یه رژیم فوق چربیسوز هست مطلقا فقط گشنگی میده ولی ماهیانه ده کیلو کاهش میده اینو بخرم یا یه رژیم متعادل

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چخبره ماهی حداقل دوکیلو عادیه اونم بستگی به بدن داره تازه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

اون رژیم متعادلتو اگ میشه بهم بده

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
احتمال اینکه عضله سوزی هم داشته باشی هست به نظرم همون رژیم‌هایی که مدت کوتاهی وزن کم می‌کنی بهتره ه ...

یعنی ماهیانه ده کیلو خوبه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

اصولی بخای پیش بری ماهانه باید بین ۳تا۴کیلو درماه،ولی با کم کردن ۱۰ کیلو این تضمین بهت میدم کل سلامتیت در خطر میفته هیچ بعد چندوقت وزنت دوباره برمیگرده

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

الفااسلیم عالیه اگه بتونین اصلشو گیر بیارین 

من خودم با الفااسلیم خیلی تونستم عالی وزن و سایز کم کنم 

خیلی راضی بودم 

اگه میخایین اصل باشه از این خانم سفارش دادم 

برای اعتماد هم کانال معتبری دارن 

که اصلا نیازی نمیبینم تبلیغ کنم چون شناخته شده هستن و قابل اعتماد ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹