2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایید➕علاقع مندان هم بیان لطفا 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یازدهم تجربی ام نصیحتتون چیه برام؟پزشکی می‌خوام تابستون چیکار کنم آزمون چی شرکت کنم اشتباهات چیا ...

منبع نهایی کار کن مثل فرمول بیست

آزمون هم میگن ماز خوبه و قلمچی استاندارد نیست یه سریا هم میگن سنجش خوبه چون سه هفته یکباره و وقت تحلیل اینا زیاده ولی ماز رو هم شرکت نکردی سوالاشو دانلود کن بخون 

درساتو خیلی خوب بخون خصوصا عمومیا رو اصلا یه این فکر نکن بشینی تو عید عمومی بخونی بنظر تو تابستون علاوه بر مرور دهم یازدهم عمومی های دوازدهمو جمع کن ، بمونه فقط اختصاصیا اونم تو روزای مدرسه بخون و تست بزن و اینا اگه واقعا نمیتونی برنانه ریزی کنی و عمل کنی مشاوره بگیر خلاصه که خیلی باید برنامه نظم داشته باشه و روزی ۹ ۱۰ ساعت حداقل درس بخونی کم کم زیادش کنی حالا مشاورا اینجورین که اول از ۵ ۶ ساعت شروع میکنن کم کم میبرنت بالا 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

میتونی هر درس رو حدسی برام بگی ؟ خیلی علاقه مندم بدونم بچه ها چکار کردن

عربی ۱۹

دینی ۱۸

ادبیات ۱۷

زبان ۱۲.۵_۱۳.۵ این حدودا

سلامت ۱۷

هویت ۱۶_۱۷ این حدودا

فیزیک ۱۵.۵

ریاضی ۱۰_۱۱

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

منم همیچنین بیشتر نمراتم بالای ۱۵عه

منم فقط زبان و ریاضی زیر ۱۵ 

بقیه بالای ۱۵ 

بنظرت امیدی هست حداقل برا پرستاری دولتی