2777
2789

من خودم دانشجوام .

ولی دوست دارم از حال و هوای کنکوریا خبر کسب کنم 

چکار کردید رفقا 

امتحان عربی چطور بود 

میتونید ریز نمراتتون رو بگید 

نطرتون چیه ؟

امتحان عربیمو خیلی خوب دادم واقعا ازین یکی راضیم 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امتحان عربی خوب بود ولی الان کلی گریه کردم

وا چرا ؟ 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

افرین یعنی چند میشی بقیه رو چطور دادی ؟

۱۹ میشم 

بقیه افتضاح دادم هم سخت بود هم کم کاری کردم 

زیر ده نمیشم ولی نثلا ۱۰ ۱۲ ۱۵ ۱۷ ۱۸ 

عربی که طبق معمول خیلی خوب بود خداروشکر 

بقیه درس ها هم اغلب همون ۱۹/۵ و یکی دو تا هم بیست 

بجز زبان و سلامت 😒

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها جواب کنکور فرهنگیان اومده؟

اره عزیزم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)