2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایید➕علاقع مندان هم بیان لطفا 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن

آمده عزیزم نه چیه آخه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

منم دانشجو ام عربی ما خیلی سخت بود پارسال و اولین امتحانمون هم بود فک کنم درصدای بچه ها اومده امیدوا ...

پارسالو همه گفتن سخته و نمره هاشون اکثرا ۱۷ به بالا شد 

موفق باشی عزیزم 

چه رشته ای میخونی

من تراز کنکورم ۵۴00 شده ببین ولی هیچی نخوندم این شدم

نهایی ها رو افتضاح دادم

شاید دینی و فارسیم 15 و 16 بشه که فارسی ام رو مطمئن نیستم

اگه این دوتا باقی مونده رو خوب بودم 17 و 18 به بالا

اگه از الان بشینم بکوب بخونم برای حفظیات و چندتا مسئله شیمی و زیست تیر زمینم بالا بزنم مثلا بالای 60 و 70 و چقده میتونم بزنم درصدامو؟

پرستاری آزاد و خودگردان میتونم بیارم؟

چون تراز کنکورم زیاد خوب نشده ولی نهاییامو خیلی خوب دادم

خب منم تراز کنکورم خوب نشده اصلا نگران نباش تیر هنوز هست ❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

پارسالو همه گفتن سخته و نمره هاشون اکثرا ۱۷ به بالا شد موفق باشی عزیزم چه رشته ای میخونی

اره منم یادمه خیلی سخت بود خدایی

فداتشم قشنگم همچنین

زبان میخونم

اشک شو،اما نه تو غم.