2777
2789

الان میزارم 

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

من امروز نوبت دارم

ولی خب من کمتر از نیم سیسی میزنم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز نوبت دارمولی خب من کمتر از نیم سیسی میزنم

میشه بعدش عکس بفرسی

آخه شنیدم بعضی فرم لبا بعد ژل شتری میشن بعضیاشونم بعد ژل قشنگ میشن

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

میشه بعدش عکس بفرسیآخه شنیدم بعضی فرم لبا بعد ژل شتری میشن بعضیاشونم بعد ژل قشنگ میشن

من ژل زدم قبلا هم 

با این نیم سی سی هیچوقت شتری نمیشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
میشه بعدش عکس بفرسیآخه شنیدم بعضی فرم لبا بعد ژل شتری میشن بعضیاشونم بعد ژل قشنگ میشن

اگه لب خیلی کوچیک باشه خوب میشه جاریم لباش کوچیک بود رفت ژل زد خیلی قشنگ شد 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

من ژل زدم قبلا هم با این نیم سی سی هیچوقت شتری نمیشه

دیگه کمتر از نیم سی سی نیس؟؟

اگ دهنت گشاده کل لبتو ژل بزنی شتری میشه

ولی اگ وسط لبت رو ژل بزنی دهنت کوچیک تر خوش فرم تر دیده میشه

اگر بیشتر از یک سیسی نیم بزنی لیت خیلی بزرگ میشه

پس برا دفعه اول فقط یک سیسی بزن ک برا تمدید نیم سیسی بزنی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

دیگه کمتر از نیم سی سی نیس؟؟

برای اولین بار فکر نمیکنم

چون لب من یه مقدار هنوز ژل داره میخوام کمتر از نیم بزنم

اگه لب خیلی کوچیک باشه خوب میشه جاریم لباش کوچیک بود رفت ژل زد خیلی قشنگ شد

حالا من شنیدم لبای کوچیک میگفتن شتری میشه ولی اینایی که ی کم گوشت داره شاید اوکی بشه و بعد تزریق قشنگتر بشن 

اصلا نمیدونم

اگ دهنت گشاده کل لبتو ژل بزنی شتری میشهولی اگ وسط لبت رو ژل بزنی دهنت کوچیک تر خوش فرم تر دیده میشها ...

ایول آره همین بود 😄😄

اگ دهنت گشاده کل لبتو ژل بزنی شتری میشهولی اگ وسط لبت رو ژل بزنی دهنت کوچیک تر خوش فرم تر دیده میشها ...

یک سی سی خیلی نیس پس؟؟چندوقت یبار باید برم