2777
2789

من که خودم ریدم هم فارسی هم علوم ریاضی هم که قهوه ای تر از همه ی قهوه ای های عمرم ما چهار ماه  دبیر ریاضی نداشتیم بعد سه فصل آخر ۶ و ۷ و ۸ و توی شیش‌روز بهمون یاد دادن یعنی واقعا من فصل ۵ که شروع اتحاد ها بود و پایه رو مشکل داشتم  دبیر تفلیمون هم که اونجوری بیماریش باعث شود نیاد بهمون درس بده من که ریاضی و قشنگ مطمئنم علوم هم که اصلا از کتاب نبود مزخرف بود واقعا یه مشت چرت و پرت آزمایش ها و چنتا چیز الکی که از آسمون وارد برگه کزده بودن فارسی هم من واقعا خونده بودم ولی سوالا آنقدر مفهمومی چرند بود که واقعا گیچ شودم چیز هایی که خونده بودم رو هم یادم رفت من واقعا می خوام انسانی بردارم با این اوضای امتحانات فوقش معدل ۱۵ بشم اونم بزور مطالعات اسون بود عربی هم با بخش ترجمه کردن اون متن مشخص فعل ها رو هم مامانم خراب کردم ولی درحد ۱۸ اینا میشم دیگه واقعا فارسی و ریدم خدایا شما چطور دادین امتحانا خوب بودن اینم بگما واقعا سوالا ی کشوری در حد تیز هوشان بودن ما که متوسط جامعه هستیم و به کلاس اینا نرفتیم و کلا دبیر هامونم به جهنمه درس میدادن زورشون می‌شود درست حسابی درس بدن  حقمون نبود که سوال های اینچنینی طرح کنن سوال های امسال سخت تر از پارسال بود و سوال های شیفت صبح کمی اسون تر از سوال های ما بود ولی سختی های خودشم داشت و مطمئنم برا اون ها سخت میشه من خودن نمیگم زرنگ ولی کلاس هفت ترم اول شودم ۱۶ و ترم دوم ۱۷ کلاس هشتم ترم اول ۱۷ و نیم و ترم دوم ۱۷ و ۷۲ صدم امسال ترم اول ۱۸ ۸۶ صدم شودم و  این ترم هم مطمئنم ۱۵ میشم چون مشکلی برام پیش اومد نتونستم  خوب درس بخونم الانم در گیرم  بعد با مامانم هم در مورد امتحانات صحبت میکنم درکم نمی کنه و واقعا توی نمره هام سخت گیره من ریاضی و ۱۵ شوده بودم ترم اول امسال مامانم منو  میزد میگفت سال های قبلی ۱۸ و ۱۹ امسال اینطوری  بیچاره بچه هایی که توی روستا درس میخونن قطعا برای اونها سخت تر بود متاسفانه نظام آموزشی ما از اول اشتباهه بجای ترم سوال های فضایی روی نظام آموزشی کار کنین اینطوری نمی تونین  ایندگان  و همه رو نخبه درخشان کنین در زمن معلمای ما میگن چند ساله قرار شوده بیشتر بچه هارو به رشته های فنی و کار دانش بفرستن بابا منی که درس خوندم و تو هنری نه خط و نه چیز دیگه اصلا مثل بچه ی کلاس سومی هستم استعداد و علاقم واقعا توی  رشته ی انسانیه چیکار کنم  من برای درس ادبیات و مطالعات سه رو. وفقط گذاشتم هرچند میتونستم  توی این سه روز بیشتر بخونم و کوتاهی کردم و تقسیم بندی کردم ولی خوب دلیل نمیشه که همچین سوال هایی و طرح کنن امید وارم به گوش یکی برسه و برسه دست آموز پرورش تا فکری به حال دانش آموزان معمولی و متوسط و روستایی بکنن حق ما نیست با سوال های تیز هوشان آیندمون و از دست بدیم  😭 ببخشید خستتون کردم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووو حالا نهمی و امتحاناتتون هیچییییییی نیست همه شونو خراب کردی بیایی امتحان نهایی یازدهم دوازدهم رو بدی چند سال بعد چیکار میکنی 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اووووووو حالا نهمی و امتحاناتتون هیچییییییی نیست همه شونو خراب کردی بیایی امتحان نهایی یازدهم دوازده ...

من نتونستم درس بخونم یه مشکل برام پیش آمده هنوزم در گیرم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

عزیزم منم نهمم 

واقعا فارسی سخت نبود!! نمیدونم چطور میگید سخت بوده 

یا علوم هم مفهومی بود ریاضی هم همینطور 

نمیگم من 20 میشم ولی این چندروز فیلم های اموزشی نمونه سوالات خیلی بهم کمک کردن حداقل 5 سوال از علوم رو من تو نمونه سوال ها دیده بودم و خب کمک کرد بهم یا فارسی هم من اصلا نخوندم ساعت 10 ونیم امتحان داشتم 6 بیدار شدم نمونه سوالات رو خوندم 19 میشم 

متأسفانه مشکلی که الان هستش گوشی موبایله من خودم هیلی معتادشم ولی سعی میکنم برای موقعه درس اصلا حتی بهش فکر هم نکنم برای همینه گوشی باعث شده خیلیا از درس دور بشن 

اگر وقتی تدریس میکنن بخونیم موقعه امتحان دوره میکنیم و تموم 

اگرم دبیر نداشتین میتونستی نگاه فیلمای اموزشی کنی خیلی کمکت میکنن 

برای علوم من استاد دهقانپور رو نگاه کردم عالی بود سرچش کنی میارتش

عزیزم منم نهمم واقعا فارسی سخت نبود!! نمیدونم چطور میگید سخت بوده یا علوم هم مفهومی بود ریاضی هم همی ...

من تو مدرسه ای درس میخونم که اصلا معلمای که هیچ مدیرش خوب نیست دولتیه ولی همش الکی الکی پول میگیرم خودشم من بچه ز منطقه پایینم حتما تو زرنگی ولی من درحد متوسط  و از این بابت خوشحالم که امتحانت و خوب دادی (اصلا نم حسود نیستم)🥰😍

امتحاناتون تمام شده دیگه؟

نه بجز فردا سه تا دیگه مونده زبان اینگلیسی نگارش و دفاعی  تا دیگه مونده

من سوالات علوم ریاضی و فارسی رو دیدم، بنظرم ریاضی سخت تر بود و علوم نسبت ب پارسال خیلی اسون تر گرفتن 

ادبیات بشدت ‌پیچیده بود ولی ریاضی بنظرم خیلی سخت بوده

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

متأسفانه مشکلی که الان هستش گوشی موبایله من خودم هیلی معتادشم ولی سعی میکنم برای موقعه درس اصلا حتی ...

ممنون شاید شهریور به دردم خورد  اینم بگما من تو کلاس ضعیفی درس میخونم کلاس ما معروفه به تنبلی نه امسال ها سه ساله 🤣❤❤❤🙏