2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با شوهرشون دشمنن

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع الویه‌ نبود مشکلشون زیاده، خانمه هم دلش خیلی پره اونجا حرصش و خالی کرده

اخه همش دلش پره پس

کلا از هرچیزی دعوا می‌سازه شوهرم حرصیه خدایی ولی بهش میگم از بس دعوا درست کردی اینجوری میکنه باهات

ذقیقا ایشونو ضرب در 100 کن میشه زنداداش من همیشه در جبهه مقابل داداشمه تو هر موردی که فکر کنی الانم ...

چرا آخه

من خیلی زندگی با همسرمو گوگولی و رنگی رنگی میبینم درکش نمیکنم

با بعضی خانما یه ساعتم زندگی کردن زیاده زندگی به فنا میدن از بس بداخلاقو غرغرو ان

توی جمع به شوهرش میگه باز از خونه بیرونت نکنم

بعدم به من میگه شوهر تو خوبه که خوبی میگم من همیشه احترامش نگه داشتم که احتراممو داره

یکبار زده بود تو گوش شوهرش اونم فقط گفته بود بار دیگه تکرار کنی منم می‌زنمت

این خانم دلش از جا دیگه پر بوده احتمالاظرفت که پر باشه با کوچک ترین حرکتی لبریز میشی

اره بهش همینو میگم میگه نه حق نداشته ایراد بگیره باید می‌خورده هرچی که بوده یا بدون حرف می‌رفته اضافه میکرده

بهش میگم بهت کمک نمیکنه دستت اینجوریه میگه چرا ظرف میشوره جارو میزنه همه کارارو میکنه

مطمئن باش سر یه چیز دیگه بودهرسیده به این مسئله منفجر شده باید درخواست ویدئوچک بدیم

دادم🤣🤣

ریز به ریز تعریف کرد اما از نظرم بازم اون مقصره

درسته شوهرشم اسکوله اما این خیلی اوضاعش بده

این رفتار دوستتون نرمال نبوده شاید هم از چیزهای دیگه ناراحت بوده همه جمع شده و حالا با یک حرف شوهر ک ...

عزیزممممم

آخه کل زندگیش از همین مدل دعواست بهش میگم حداقل سر یک چیز بزرگ دعوا کن آدم دلش خنک شه

توی جمع به شوهرش میگه باز از خونه بیرونت نکنمبعدم به من میگه شوهر تو خوبه که خوبی میگم من همیشه احتر ...

خاک بر سر شوهرش چقد دیگه بی عرضه بوده 

من جای شوهرش بودم فقط میگفتم یک ساعت بهت وقت میدم فقط جمع کن برو 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

چرا آخهمن خیلی زندگی با همسرمو گوگولی و رنگی رنگی میبینم درکش نمیکنم

خوشبحال شوهرت این زن زندگی برادرم و پسرشو نابود کرده بیماری روانی شدیدی داره هزار بار بهش گفتم زن و شوهر کتار همن نه مقابل هم ولی قبول نمیکنه الان جدیدا افتاده به جون بچه هاشم نابودشون کرده پسرشو کتک میرنه از خونه میندازش بیرون اون بچه فقط 9 سالشه ساعت 12 شب میندازش پشت در

لطفا انقدر سطحی نگری نباشید و با دیدن رفتار دیگران یا حرف هایی که میزنن انقدر راحت آدما رو قضاوت نکن ...

شما نگران نباش دوست من یک واو از زندگیش جا نمیزاره برای من پس سطحی نگر شمایید

دلیل نمیشه رفتارهای اشتباه و با اینجور حرف ها خوب نشون بدیم

خاک بر سر شوهرش چقد دیگه بی عرضه بوده من جای شوهرش بودم فقط میگفتم یک ساعت بهت وقت میدم فقط جمع کن ب ...

خیلی بهش کمک میکنم اما رفتارهاش زشته

مثلا جلو بقیه میپره به شوهرش دعوا 

بابا همه دعوا دارن مشکلات دارن اما نه جلو بقیه

هرکار میکنم اما بازم کار خودشو میکنه