2777
2789

من بابام اسمشون محمد رضا هست 😁😁 که دو اسمِه 🤌حالا این به کنار 😁🤌داخل شناسنامه هم اسمشون حسن هست 😁😁 . یه بار مسافرت بودیم بابای من تصادف می کنن با ماشین جلویی . بعد آقاهه میاد با بابای من صحبت کنه که میگه ببخشید اسم شما چیه ؟!. بابای من هم یکم فکر می کنن میگن محمد رضا یه اتفاقی میوفته بابام میان تو ماشین اون آقاهه هم بابام رو صدا میزنن میگن آقا محمد، آقا محمد. بابام هم برمیگردن میگن با منی اسم من محمد رضاس 😂😂 ؟؟ آقاهه میگه حالا آقا محمدرضا آقا ممد رضا آقا رضا حالا هرچی  (قشنگ عصبانی شد) 😅💔😂😂 . 

_ یه بار دیگه هم من هفت سالم بود خونه بودم بابام زنگ زدن گفتن یکی از همکارام میاد یه پرونده رو اپن هست بهش بده منم چششمی گفتم و وقتی همکار بابام اومدن گفت اینجا منزل حسن ... .هست منم با احترام گفتم نهههه و درو بستم 😂😂 حالا بعد دوباره اومده در زده میگه مطمعنی ؟! 

بعد بابام بهش زنگ زده گفته بهش بگو محمد رضا ... . باز می می کنه 😂😂 ♥️ . 

یه بار دیگه هم من مهمونی بودم و خوانواده مامانم و از اونجایی که بابام  دو اسمه هستن به بابام میگن آقا رضا و اصلا نمی دونن اسم دیگه بابام چیه  حالا همین حوالی یکی میاد یه خاطره از بابام بگه و آقا رضا نمیگه همینجور میگه رضا و هرکس تو اون جمع بوده میگه کدوم رضا . که من میگم اسم بابای من آقا محمد رضا هست و اون بنده خدا هم میگه من تا الان فکر می کردم آقا رضا هست (چون همه فامیل مادری اینجوری صداشون میکرن این بنده خدا فکر می کرده اسم بابای من رضا تنهاست . تنها خوبی این ماجرا این بود که اون بنده خدا اسم آقا رو اول اسم بابای من رو گفت که خدارو شکر 😂😂) 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چه سخت شد حسن صداش کنید بره

آره خیلی بده 😂😂 بابام تا قبلش به محمد رضا و رضا و حسن عادت داشتن ولی محمد دیگه نه . قشنگ چندتا اسم رو باهم دارن 😂😂 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره کی بود که گفتی یه سال بزرگتر بود دوس دارم برم نگاه کنم تاپیکش رو ببینم دنیاش چطوریه 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟
پسره کی بود که گفتی یه سال بزرگتر بود دوس دارم برم نگاه کنم تاپیکش رو ببینم دنیاش چطوریه

سعی می کنم پیداش کنم صبر کن الان

سعی می کنم پیداش کنم صبر کن الان

دمت گرم 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟
دمت گرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16325541/%D8%AD%D8%A7%D8%B6%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%93%D8%B4%D9%86%D8%A7-%D8%B4%DB%8C%D9%86?page=1

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16325541/%D8%AD%D8%A7%D8%B6%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7 ...

همسنشم هست 😂😂😂من متولد ۸۳ ام اون۸۴ 😂😂😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16325541/%D8%AD%D8%A7%D8%B6%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7 ...

مرسی عزیزم 

همسنشم هست 😂😂😂من متولد ۸۳ ام اون۸۴ 😂😂😂

😂😂♥️

مرسی عزیزم

قربونت گلم ♥️♥️