سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان مگه واکسن دوماهگی تب میکنه بچه 93 بازدید | 23 پست تبش پایین نمیاد ظهر واکسن زد .دوماهگی ک تب نداشت؟یعنی واکسن ها عوض شدن؟منظورم برنامه واکسیناسیون هست خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/03/13 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10000 اوه تب داره شدید درد شدید یکی دو ماهگی یکی چهار ماهگی چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
bahar_73 عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 6998 همه واکسن ها تب دارن دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 چرا همه واکسنا تب دارن انقدر تب زیاد من یادمه شش ماهگی تب سنگین داشت خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
گولزنک عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 907 بله تب میکنه تازه شدید هم میکنه.دختر من دو روز طول کشید. پاراکید بش بده خدایا امیدم به خودته
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 دارویی که دادن رو درست و سروقت بدین حتما فقط پاراکید خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 بله تب میکنه تازه شدید هم میکنه.دختر من دو روز طول کشید. پاراکید بش بده همینو دارم میدم همش میپره از ترس بچه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
گولزنک عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 907 پاهاشو باز کن لای پاهاشو با آب ولرم که یخ نباشه مرتب شستشو بده خدایا امیدم به خودته
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 16265 انقدر تب زیاد من یادمه شش ماهگی تب سنگین داشت نه دو ناهگی هم تب داره.فقط باید قطره رو سر موقع بدی و مراقبش باشی.من یادمه شب نمیخوابیدم و هی تبشو چک میکردم
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 اوه تب داره شدید درد شدید یکی دو ماهگی یکی چهار ماهگی من فکر میکردم شش ماهگی و ۱۸ ماهگی سنگینن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 نه دو ناهگی هم تب داره.فقط باید قطره رو سر موقع بدی و مراقبش باشی.من یادمه شب نمیخوابیدم و هی تبشو چ ... منم بیدارم میترسم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 دو ماهگی قطره اس دیگه بله قطره استامینوفن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏