2777
2789

دخترا میدونین از کجا میشه وسایل لازم برای محافظت از خود رو تهیه کرد؟! اسپری فلفل و اینجور چیزا. واقعا هیچ علاقه ای ندارم مورد آزار قرار بگیرم خیلی زیادی ترسناک و نابود کننده بنظر میاد. مردا هم که ازشون حرف نزنیم بهتره خودمون میدونیم چجوری ان. نظری دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه خودرو تصور مردک دوبتر خوندم متجوجه شدم 😅 

به نظرم زور مرد ها کلا کی چربه حتی اگر رزمی کار هم باشی بازم نمیتونی به زورشون بچربی . ولی اسپری هم خوبه کار از محکم کاری عیب نمی کنه ♥️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من ازین وسایلت ندارم خریدنشون هم مجوز میخواد بهترین کار اینه که یکی تنهایی جای خلوت نری دو از خیابون های اصلی و پر تردد عبور کنی ساعت رفتنت هم در نظر بگیر اگر شبه حتما با یکی برو با اسنپ اگه گرفتی چک کن حتما پلاک شخص یکی باشه 

یه لحظه خودرو تصور مردک دوبتر خوندم متجوجه شدم 😅 به نظرم زور مرد ها کلا کی چربه حتی اگر رزمی کار هم ...

اجازه استفاده نمیدن یکی دفاع از خود بوده قبول نمیکنن دستگیر میکنن

اجازه استفاده نمیدن یکی دفاع از خود بوده قبول نمیکنن دستگیر میکنن

آهارنمیدونستم چقدر بد 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .