دخترا میدونین از کجا میشه وسایل لازم برای محافظت از خود رو تهیه کرد؟! اسپری فلفل و اینجور چیزا. واقعا هیچ علاقه ای ندارم مورد آزار قرار بگیرم خیلی زیادی ترسناک و نابود کننده بنظر میاد. مردا هم که ازشون حرف نزنیم بهتره خودمون میدونیم چجوری ان. نظری دارین؟
بس فرهنگمون مرد سالاره جای دستگیر کردن آزارگر شخص مورد آزار رو دستگیر میکنن
متاسفانه
مجازات برا اون فرد در نظر دارن اما چه فایده میتونه برگرده به قبل تجاوز؟ حتما برای اسنپ گرفتن هواستون جمع باشه چک کنین که شخص پلاکش با پلاک تو برنامه اسنپ یکی باشه و همون شخص باشه الکی تا اومد سوار نشین اینا ریز به نظر میاد اما خیلی حیاتیه تیپتون هم سرسنگین نشون بدین ممکنه خوشت میاد از حرفم من خودم اگر شومیز میپوشم زیرش شلوار کارگو میپوشم کمی وایب پسرونه بده😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون خودم دلم اسپری فلفل میخواست دیدم خانوادم گفتن سلاح سرد حساب میشه مجوز نمیدن وگرنه اونا بدشون نمی ...
آره خیلی خوبه درکل . خیلی کار بدی کردن که غیر قانونیش کردن عوضش باید خیابون هارو پر از دوربین می کردن و اون آدم هایی که به غلط استفاده می کردن رو دست گیر کنن .
خیییلی بد دارن پیش میرن جای لینکه امنیت رو برقرار کنن دارن صورت مسعله رو پاک می کنن
این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
آره خیلی خوبه درکل . خیلی کار بدی کردن که غیر قانونیش کردن عوضش باید خیابون هارو پر از دوربین می کرد ...
خیابونا دوربین داره شما هم بدون کجاها دوربین هست و پرتردده اونجا تو روز روشن برو اگه همراه داشتی که چه بهتر اگه تنها بودی از خیابون اصلی خودم تو تهران دانشجو ام اینجوری میرم میام
خیابونا دوربین داره شما هم بدون کجاها دوربین هست و پرتردده اونجا تو روز روشن برو اگه همراه داشتی که ...
آره اینجوری خیلی خوبه 👌♥️
این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .