دیدین بعضی خانما خدای سیاست هستن؟ یه رفتاری میکنن یا یجوری حرف میزنن، انگشت به دهن میمونی میگی عه عه عه من چقدر ساده ام. این چه زرنگ و با سیاسته. چقدر خوب موضوعو جمع کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار از اتاق بیرون اومدم تو یه جمع بودم برگشت یکی شون گفت دختره یا خیلی سادست یا ما رو ساده فرض کرده دومیش که نبود فهمیدم خودم ساده ام🤣 ولی کم نیاوردم فرداش جوری القا کردم که فکر کنن اونا ساده فرض کردم
همین که آدم یاد بگیره دهن لامصبشو ببنده نود درصد سیاسته و واقعا هم سخته
واقعا کامنتت هورااااااااااااااااااا کشیدن داره👏
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی
با احترام مخالفمآدم بدجنس و ریاکار و دروغگو رو کاری ندارممثلا کسی که بلده به موقع ساکت بشه به موقع خ ...
منم باهات موافقم
سیاست در واقع یه توانایی فکریه، یه تکنیک کاربردی معادل تکنیک های رزمی و مبارزه
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی