2777
2789

دوستای قشنگم خیلی بیقرارم...حالم خوب نیست

لطفا هر ۴۰ نفرتون دعا کنید عشقم بهم پیام بده یا زنگ بزنه بگه پشیمون شده بگه که دوستم داره..

دعا کنید تا ابد بهم وفادار باشه و ما به صلاح هم باشیم

ان‌شاءالله کسایی که برام دعا میکنن حاجت روا بشن بحق آبروی امام زمان

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتروا یی ت

مرسی عزیزم ان‌شاءالله حاجت روا باشید 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
من چشم انشالا عاقبت بخیر و خوشبخت بشی باهاش

ان‌شاءالله حاجت روا باشی گلم 

الهی آمین ...

ذکر مبارک یاودود ۱۰۰۱مرتبه بخون فوت کن به عکسش 

نذر مجرب ام البنینم ۱۰۰تا سوره ی توحید 🩷

میشه دعا کنی امام رضا ضامنم بشع؟؟ 

بعد از اینکه از مشهد برگشت بیان خواستکاریم؟؟ تا قبل ماه محرم و اومدن حسینم؟؟ اسمم ساراست 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

منم اصلا خوب نیستم برای من و خانواده دعا کن عزیزم ۴تا بخون برامون

باش عزیزم 

خواهش میکنم برام دعا کن،دعا کن اگر جز من رفته با کسی در ارتباطع پشیمون بشه با منی که همین هفته آینده قول خواستگاری داد😞💔

خیلی تحت فشارازمون اموزش پرورشم.دعاکنم‌معلم بشم

ان‌شاءالله قبول میشی معلم میشی

توروخدا دعا کن برام