خواهرانه بهم بگین راضی هستین و اون چیزی که فکر میکردید شد؟
من دور از قضاوت فقط کمک میخوام ازتون. انقد به مشکل خوردم توزندگیم خستم ولی تحت تاثیر لین حرفا که میگن بعد جدایی هیچ خبری نیست و ترس از پشیمونی نتونستم تصمیم قطعی بگیرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چیش براتون عجیبه؟؟ ادمیزاد تا اخر عمرش که تنها و مجردنمیمونه.
منم تو این زندگیم خیانت دیدم و دارم اذیت میشم . ولی الان پشیمونه اما من دلم باهاش صاف نمیشه دیگه دوسش ندارم. اما نمیدونم بازم فرصت بدم بهش یا جدا شم و عمرم رو تلف نکنم پای این مرد
خواهرم عزیزم به امید ازدواج مجدد هیچ وقت طلاق نگیری . چون اینده هیچ تضمینی نداره . تازه یه زن مطلقه خیلی مشکلاتش بیشتر هست . به نظرم تا جایی که راه داره بساز و پای زندگیت بمون. طلاق که بگیری هزار تا اقا بالاسر پیدا میکنی زندگیت جهنم میشه . من دیدم که میگم .
ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
هیچچیزی صد در صد نیست بعد از طلاق هم خواستگار پیدا میشه باز هم مثل بار اول باید تحقیق کرد هیچ کی نمیاد بگه من فلان مشکل رو دارم خودمون با تحقیق باید متوجه بشیم
خواهرم عزیزم به امید ازدواج مجدد هیچ وقت طلاق نگیری . چون اینده هیچ تضمینی نداره . تازه یه زن مطلقه ...
واقعا از همین چیزاش میترسم ولی دیگه خسته شدم ، خیانت و بی توجهی دیدم . نمیدونم باید چیکار کنم میترسم عمرم تلف شه تو این رابطه، از طرفی دلم نمیخواد تنها بمونم.
من فقط از خدا عشق و ارامش میخواستم، نه پول نه هیچ چیز زیادی، کل مجردیم رو هم پاک زندگی کردم. نمیدونم چرا بهم نداد
کی بهت تضمین میده مرد بعدی زندگیت بهت خیانت نکنه ؟تو زندگی بعدی ازدواج دومته وروی بدتر از خیانت چشم ...
منم اومدم دارم همینا رو میپرسم که ببینم زندگی های دوم چجوری بوده برای بقیه دیگه.
من دیگه بریدم فقط دارم نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم، اوج جوونیمه ولی من پیر شدم ، از بی توجهی بی محبتی ، بداخلاقی ، خستم واقعا خستم ، تلاش میکنم خیلی ولی تلاش یه طرفه فایده ای نداره