2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج مجدد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😔😔 من دیگه نمیکشمخیلی خستم ، خیلی نه به پدرم میتونم تکیه کنم نه همسرم ، نه خودم اونقدر استقلال دار ...

خدا کمکت کنه عزیرم. ولی انقدر مهر طلب نباش . منم قبلا اینجوری بودم ولی  الان سعی میکنم نباشم . هرچی بی تفاوت تر باشی بهتره بخدا

میدونم دست خودت نیست ولی دیدت رو به زندگی زناشویی خیلی رومانتیک کردی . اون مال تو فیلماست خواهرم . زندگی واقعی بی درد و رنج نیست. 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

همسر من مشکل داره و حاضر نیست به روانشناس هم مراجعه کنه، من بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم ولی ...

خیانتش در چ حد بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خدا کمکت کنه عزیرم. ولی انقدر مهر طلب نباش . منم قبلا اینجوری بودم ولی الان سعی میکنم نباشم . هرچی ...

عزیزدلم اخه مگه من گفتم بدون رنج و سختی باشه؟ هزازتا مشکل داشت که من باهاش کنار اومده بودم و داشتم ژندگیمو میکردم ولی بعد خیانتش و این بی توجهیاش دیگه نمیتونم بی اهیمت باشم...

من میگم فقط میخوام بینمون عشق و محبت باشه و ازش توجه ببینم ، فقط همین

مگه این چیز زیادیه که من باید همینم بذارم کنار؟

حَسبی الله💫🍃
خیانتش در چ حد بود

چت میکرد با حرفای جنسی و غیر جنسی، بدتزینش اینه که با آشنا بود خیانتش

یه بارم قراز داشتن 

خودش میگه رابطه نداشتیم دیگه من نمیدونم داشته یا نه ، ولی دنیالشم بهش گفتم اگر بفهمم داشتی هرجای زندگیمون باشیم ازت جدا میشم لحظع ای هم فکر نمیکنم

حَسبی الله💫🍃
عزیزدلم اخه مگه من گفتم بدون رنج و سختی باشه؟ هزازتا مشکل داشت که من باهاش کنار اومده بودم و داشتم ژ ...

نه عزیزم . حقته که مهر و عشق بیینی . ولی طلاق گرفتن هم یختیای خودشو داره .انشاالله خدا کمکت کنه 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

ممنون ایشالا به توکل خدا

فقط سعی کن. تا درمان نشده ازش بچه دار نشی. 

فقط سعی کن. تا درمان نشده ازش بچه دار نشی.

این که هزار سال دیگه هم نمیاد پیش روانشناس و امیدی ندارم بهش.

منم بچه نمیخوام فعلا بیارم ، ولی یه ادم یه دندنه ایه ، الانم افتاده رو این دور که بچه میخواد ، میترسم بی هوا کاری کنه

حَسبی الله💫🍃
چت میکرد با حرفای جنسی و غیر جنسی، بدتزینش اینه که با آشنا بود خیانتشیه بارم قراز داشتن خودش میگه را ...

سعی کن اول یه کاری چیزی پیدا کنی که استقلال مالی داشته باشی . بعدا جدا بشی . بیشتر مطلقه ها درد بی پولی دلرن.  اگه دستت توی حیب خودت باشه کارت اسونتر میشع. 

چقدر عالی😍😍😍 ببخشید میپرسم چیشد که فهمیدی دیگه واقعا باید جدا شی؟ میحوام ببینم چجوری به اون نقطه ...

علت جدایی من تفاوت فرهنگی و عقیده ها مون بود...یه مشکلی هم داشت بهش میگن طرحواره ی رها شدگی...ترس از دست دادن...ترس از خیانت دیدن...رها شدن...ضربه خوردن از جانب همه که منجر به شکاک شدن بشه...انتظار داشت من محدود باشم تا اون شکش گر نگیره...منم نتونستم...اولاش می گفتم درست میشه مشاور چندین بار رفتم سعی کردم هر جور شده درکش کنم...اما انگار مرور زمان مثل یه ساعت شنی از احساسم نسبت بهش کم می کرد یه بار به خودم اومدم دیدم از اومدنش به خونه خوش حال نمیشم...دوست دارم کم تر ببینمش...کم تر حرف بزنیم...آینده ام رو باهاش تصور نمی کنم...بودن کنارش حس خفگی بهم میده...حتی دوست ندارم در آینده پدر بچه ام باشه...اون موقع فهمیدم راه ما از هم جدا شده...آدم بدی نبود خوبی زیاد داشت اما من آدمی نبودم که از خودم بگذرم بابت این که اون زندگی اشتباه دوام بیاره وقتی اون از عقایدش کوتاه نمیومد و مشاوره نمی رفت.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

سعی کن اول یه کاری چیزی پیدا کنی که استقلال مالی داشته باشی . بعدا جدا بشی . بیشتر مطلقه ها درد بی پ ...

اره الان کار میکنم ولی درامدم خیلی خیلی کمه.  دارم تمام سعیم رو‌میکنم که زیاد کنم درآمدمو

حَسبی الله💫🍃