2777
2789
عنوان

پسرم درباره مسائل زناشویی ازم سوال پرسید روانشناسا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 50 پست
از اگاهی دادن خجالت میکشید؟ نگران نباش اطلاعاتش از طریق فضای مجازی و مدرسه تکمیل میشه حتما

خجالت نمیکشم نمیخوام فکرش درگیر بشه ، روانشو ندونسته خراب کنم یا نگاهش به منو پدرش و تمام کسانی که بچه دارن افراد گناهکار باشه یا در آینده رابطه خودش دچار مشکل نشه

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دخترم کلاس هشتمهفصل ۸ علومشون در مورد تولید مثل انسان و‌جانوانهمنم مجبور شدم براش توضیح بدمو مثل ...

الهی بگردم باز خوبه دخترتون بزرگتر بوده ۱۴ سالش میشده که فهمیده بزرگتر که باشن عاقل تر و فهمیده تر هستن 

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃
به نظرم تربیت جنسی برای بچه تا قبل ۱۸ سال باید فقط محدود به این باشه که بتونه از خودش مراقبت کنه . ...

ولی خیلی غیر ممکنه 

من که پدرم تا 16 سالگی گوشی شخصی برام نگرفت 

و قبل اون هم اینترنت و گوشی کامل در اختیارم نبود 

از همون 10، 11 سالگی چشم و گوشم باز شد 

کوچیک تر هم که بودم میدونستم رابطه ای هست اما کجا میدونستم یادم نیست 

ولی خیلی غیر ممکنه من که پدرم تا 16 سالگی گوشی شخصی برام نگرفت و قبل اون هم اینترنت و گوشی کامل در ا ...

نمی دونم  

واقعا انگار نمیشه یه قاعده ی ثابتی باشه 

الان  متأسفانه وضعیت نوجوون ها  و ارتباطاتشون  رو از  همون  ۱۲ ۱۳ سالگی حتی تو جاهای عمومی  و پارک و.....می‌بینیم  آدم میمونه واقعا چی بگه ...