بچها من خودم شهریور اگر خدا بخواد در میارم ارتومو اما منم مثل همه شما بی تجربه بودم خیلیییی میترسیدم از دردش که با دکترم خانم مولایی(کلینکش تو تهران برای کسایی ک مث من تهرانن) اشنا شدم ایشون کلی اگاهی دادن که اگر نکنی بعد ها چه اتفاقی میوفتع باید عمل کنم هزینشم بستگی به دندون نوع ارتودنسی جسم ارتودنسی و دکترتون داره دردش زیاد نی اگر کشیدنی نداشته باشی موقع گذاشتنش درد نداره اما جریم گیری کم درد داره که اصن زیاد متوجهش نمیشی بعدش که تا ۲۴ ساعت هیچ دردی نداری اما خوب بعدش هم به ارتو عادت ندارید هم دندوناتون داره جا به جا میشه بسیارر درد میگره که با خوردن مسکن حل میشه تا ۷ روز مایعات مصرف میکنید بعد ۷ روز کم کم از پوره سیب زمینی شروع میکنید جویدن یکم کلافگی داره اما اوکی بعدشم که مراقبت از دندونتون چیزهای چسبیدنی مثل تافی و ادامس ممنوم خوردن چیز های صفت مثل ته دیگ ممنوع براکتت بشکنه هزینش بالا هست و دونوع مسواک داره لای دندونی و دندونی و حتماا سه وعده رو بایدمسواک بزنید که حودود ۱۰ دقیقه زمان میبره حتما از شستشو دهانشویه و اب نمک استفاده کنی وگرنه دهن بوی بدمیگره اطرافیانت اذیت میشن ولی درکل خیلی زیبا میکنه دندونو و به درد و زمانش می ارزه سوالی داشتید در خدمتم🥲