2777
2789

انقدر مغزم مشغوله و کار دارم نفهمیدم میشه قسمت های مهمشو یکی بگع ماهرخ  ک با همه هست شاهین میلاد علی یه شوهر دیگه هم داشته طنازم خیلی بچس نمیدونم چرا اینجاس اویزونننههه شاهینم ک هول نگار ک پیک می سگگگگگگ نمیدونم واقعا چیه نگار قشنگه با اون دندوناش  شبی گج  بسیاوش ک ردی شده دو قسمته اصلا ترانه ک همه ریختن سرش علی که احنق دلقک سیرک تا چند هفته قفلیم شده بود هی بچه ها ایمانتون فعاله سودا سمی امیر حسین فاز اصلا نمیدونن چی بگممممم میگن طناز و شاهین برنده میشن نگار اخراج میشه طنازم اخراج میشه زهرا و نگار باهم افشا گری عشق ابدی کردن طنازم کرده مثل ابنکه دیگه به بازی بر نمیگردم ننیدونم چ خبرع شایعه راست دروغ یکی از اول توضیح بدهههههه میگن پشت صحنه رابطه ج...نسی داشتن طناز گفته و بقیه دخترامن چیو باور کنم رد دادم ترانه هم که احمق سیاوش چرا میزتتش طناز اویزون شاهین سیاوش اویرون طناز.... خداااا رد دادم اسم های فانیلامونو قصیه زندگیشونو انقدر خوب نمیدونم ک اینارو میدوننم

دختر. خورشیدم... با افتخار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سری ادما که اینستا هیچ فالوری نداشتن الان فالورهاشون بالای ۱۰۰ کا رفته و همه شون تبلیغات میگیرن

یه برنامه ای بوده واسه شاغل شدن و به نون رسیدن چند نفر از طریق اینستا بقیه ش همه ش الکیه فیلم بازی میکنن تبلیغات اینستاگرام منبع درامدشونه

یه سری ادما که اینستا هیچ فالوری نداشتن الان فالورهاشون بالای ۱۰۰ کا رفته و همه شون تبلیغات میگیرنیه ...

اینو نمیدونستم ولی ماهرخ و علی دکوفتی نبودن الکی زر میزدن  میگفتت ما معروفیم راست میگی همینه

دختر. خورشیدم... با افتخار

اینو نمیدونستم ولی ماهرخ و علی دکوفتی نبودن الکی زر میزدن میگفتت ما معروفیم راست میگی همینه

دروغ میگن همین ماهرخ فالورش۳۰۰ کا بود بعد دو روز شده ۶۰۰ و زرتی تبلیغات استوری میکنن همه شون 

احساس میکنم همش بازیه

شک نکن 

همه شون برای معروفیت اومدن الکی اسمش ازدواجه

علاوه بر اینکه اینستاشون رشد کرده از بابت تبلیغات کلی درامد کسب میکنن 

بهشون پیشنهاد کار و بازیگری و.. هم داده شده

یعنی تا اخر عمرشون نونشون افتاده تو روغن با این سکانس هایی که تو عشق ابدی بازی کردن که مردمو یه مدت سرگرم کنن

مخصوصا اون طناز اینستاگرام اش امروز دیدم شده ۱ ملیون فالور😳

یعنی یه دختر بچه از همه شون عاقلتر بوده چجوری نقش بازی کنه که مردم بیان فالوش کنن عقلش بیشتر از اون یکیا کار کرده فالورش از همه بالاتره در عرض چند روز رسیدن به این تعداد فالور کار هر کسی نیست