2777
2789
عنوان

دکتر ندا جاسمی عمل بینی

657 بازدید | 63 پست

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر جاسمی گفت بینی ات بزرگه و استخوانی با پوست ضخیم اگه عمل کنی بهت میاد ولی در حد عمل بینی جمع میشه قوص ملایم بهش میدم و فلان فلان  بنظرتون چطور؟

الآن خیلی دو دلم میگم برم نوبت بگیرم من زود بهم نوبت میده چون چند ماهه دیگه عروسیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند نفر از فامیلامون عمل کردن راضین و قشنگ شدن ویزیت گرانه😂😂بعد این دکتر خیلی معروفه

میدونم معروفه خودمم کرمانشاهیم ولی عمل میکنی کوچیک و.... بشه،منم عمل کردم گعت طبیعی درمیاد ولی بعدا پشیمون شدم که کاشکی نیمه فانتزی عمل میکردم

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
نه عزیزی عمل کردم گفت طبیعی درمیاره،کلا بهت میگم اگه شک داری بیشتر بگرد که مثل من بعدا پشیمون نشی

بهزاد عزیزی؟

بخدا هر جا میرم میگن جاسمی

تو بینی آت گوشتی بود؟

چند تا از دوستام پیشش عمل کردن خوب نشد خودم با دکتر کریمی عمل کردم ۶ سال گذشته ولی تکون نخورده

کریمی که الان متواری خواستم برم پیشش

بنظرت چه دکتری خوبه ؟