2777
2789
عنوان

دکتر ندا جاسمی عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز یکی اومده بود مطب جاسمی خیلی بینی اش خوشگل بود اصلا عالی بود گفت 5سال پیش پیش عزیزی عمل کردم

عه والا عمل بینیم شانسیم هس مثلا استخوانی باشه خوشگل در میاد ولی گوشتی زیاد کوچیک نمیشه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
من کاملاً استخوانی جاسمی گفت زیاد کوچیک و قلمی نمیشه

بیخود کرده وقتی استخوانیه پس فانتزی هم در میاد عجله نکن یه سر  هم بزن پیش یزدانفر نشد سعیتو بکن بری تهران

بیخود کرده وقتی استخوانیه پس فانتزی هم در میاد عجله نکن یه سر هم بزن پیش یزدانفر نشد سعیتو بکن بری ...

تهران اصلا نمیتونم 

آره منم گفتم چند جا دیگه برم عزیزی و محمودی و دولتی 

یزدانفر کجاس؟

تهران اصلا نمیتونم آره منم گفتم چند جا دیگه برم عزیزی و محمودی و دولتی یزدانفر کجاس؟

والا نمیدونم مطبش کجاس،بزن تو اینترنت،کوروش یزدانفر 

بهرام یا بهزاد عزیزی؟؟ 

بهزاد عزیزی

یه سر بزن ببین چی میگه 

ولی بنطرم بهزاد عزیزی به نسبت جاسمی کارش بهتره تقریبا 

این حرفایی که جاسمی بهت زده رو عزیزی در مورد بینی گوشتی با پوست ضخیم به من گفت 

یه سر بزن ببین چی میگه ولی بنطرم بهزاد عزیزی به نسبت جاسمی کارش بهتره تقریبا این حرفایی که جاسمی بهت ...

عه یعنی بخاطر همین پیش عزیزی عمل نکردی؟

من گفت تو یه بینی استخوانی با پوست ضخیم داری و نمیشه قلمی در بیاد یه قوص ملایم و یکم جمع بشه و دراز نشه و اینکه تغییر میکنی ولی فقط در حد یه عمل بینی می‌گفت صورتت پر و بزرگه نمیشه بینی آت رو زیاد کوچیک کنیم 

عه یعنی بخاطر همین پیش عزیزی عمل نکردی؟من گفت تو یه بینی استخوانی با پوست ضخیم داری و نمیشه قلمی در ...

نه من که پیش عزیزی عمل کردم بینیم گوشتی بود با پوست ضخیم،میگم توکه بینیت استخوانیه قطعا باید نیمه فانتزی ابنا دربیاره جاسمی،ولی یه سرم بزن پیش عزیزی ببین اون چی میگه