2777
2789

سلام دوستان ، من امروز مهمونی بودم ، چند تا از دختر خاله هام و دختر داییم هم اونجا بودن بعد یه بحثی پیش اومد ، من بین دختر خالم و دختر داییم نشسته بودم و من هم رو به دختر داییم نظرمو گفتم یه دفعه دختر داییم به جای اینکه با من حرف بزنه و جوابمو بده روشو کرد رو به دختر خالم و با اون حرف زد و دو تایی مشغول حرف زدن شدن انگار نه انگار که منم وجود دارم ... 

این چه رفتاری بود ؟ از اینکارشون خیلی ناراحت شدم ... وقتی من بینشونم نباید منو نادیده میگرفتن 

شما هم این اتفاق براتون افتاده ؟ من باید تو این موقعیت چکار میکردم ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا همه ی اینا به کنار ، وقتی این اتفاق میوفته همش میگم نکنه من لحن حرف زدنم بد بود ؟ مگه من چه مشکلی دارم که اونا با من اینکارو میکنن 💔؟ 

ولی اگه میتونستم قوی باشم اوضاع خیلی متفاوت میشد !!! 

حالا همه ی اینا به کنار ، وقتی این اتفاق میوفته همش میگم نکنه من لحن حرف زدنم بد بود ؟ مگه من چه مشک ...

خب تو هم میتونی قوی باشی

من جات باشم میرم از چت جی بی تی میپرسم که چیکار کنم قوی بشم و خودمو بکشم بالا

یکاری کن اعتمادبنفس پیدا کنی عزیزم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
مستقیم تو روش میزدی که این چه رفتاریه

یعنی مستقیم به دختر خاله و دختر داییم میگفتم از کارتون ناراحت شدم و رفتارتون بده ؟ 

من معمولا طوری وانمود میکنم که برام مهم نیست ... واقعا هم شاید اونموقع خودمو جور دیگه ای مشغول کنم ولی بعدش ناراحت میشم !!!

جهنم پاشو برو تو هم تو کوشیت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

واسه منم‌پیش اومده البته همیشه دیگ‌عادت کردم منم باهاشون زیاد گرم‌نمیگیرم

منم همینطووور ... از الان به بعد عمرا دیگه کلمه ای با دختر داییم حرف بزنم !!! 

والا من ی دخترای دانشگاه دو بار رفتار رو باهام انجام داد ، بار اول گفتم شاید اتفاقی بوده و من اشتباه برداشت کردم

بار دوم ک این حرکت رو زد خیلی ناراحت شدم و بعدش هم متوجه شدم کلا ی موضوعی بود که از من خوشش نیومده بود

و کلا از اون تایم به بعد طوری رفتار کردم که انگار اصلا وجود نداره  

رفتار خودش رو بهش برگردوندم 

اصلا دلیل نداره بخوای حرفی بزنی بگی چرا این کار رو کردی ، فقط بی اهمیت باش و نادیده ش بگیر از اون به بعد

کسی که باهات بدرفتاری رو میکنه رو از توی ذهنت حذف کن

این همه آدم ک به تو اهمیت میدن ، لازم نیست توجه یکی رو داشته باشی ک ازت خوشش نمیاد 

خب تو هم میتونی قوی باشیمن جات باشم میرم از چت جی بی تی میپرسم که چیکار کنم قوی بشم و خودمو بکشم بال ...

چت gpt فقط به سری راهکار های کلی تیتر وار بهم میده که خیلی اوقات خیلی به دردم نمیخوره یا ...

و مشکل اینجاست که قوی شدن یه کار درونیه و مدت ها زمان میبره ... کار یکی دو روز نیست 

چت gpt فقط به سری راهکار های کلی تیتر وار بهم میده که خیلی اوقات خیلی به دردم نمیخوره یا ...و مشکل ا ...

بهش بگو ازش چی میخوای تا درست راهنماییت کنه، هوش مصنوعی اینطوریه که باید بخوای ازشون شخصی سازی میشه

عزیزم به هر حال سال ۱۴۰۵ میرسه برات، ۱۴۰۶ هم همینطور، باز عید میشه و عید بعدیش میاد،  و چه بهتر که ادم روی خودش کار کرده باشه تا دو سه سال دیگه نتیجشو ببینه

اگه همینجوری بههمین روال ادامه بدی تا اخر عمرت همه ش حسرت داری و اذیت میشی

از یجایی باید شروع کنی و خودتو زندگیتو بسازی

درسته سخته، ولی همینجوری ادامه دادن هم سخته

پس فردا توی خانواده ی شوهرتم سخته

پس سختی رو الان به جون بخر تا بعدا از خودت راضی باشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch