2777
2789
عنوان

کیا از جواب سونوگرافی سردرمیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 72 پست
1. رحم و فیبروم‌ها:رحم اندازه نرمالی داره و فقط کمی به راست متمایله (لتروورسه).رحم Arcuate هست: یعنی ...

مرسی از توضیحاتت عزیزدلم، اجرت با خدا

احتمال بارداری وجود داره؟چون میگن بارداری زیر دوماه توی سونو مشخص نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کیست داری ولی چیز خاصی نیست نگران بشی، خطرناک نیست برو پزشک زنان پیگیری

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عجله نداری یک دارو گیاهی خوب پیدا کن یک مدت دارو مصرف کن یک مقدار طولانی میشه ولی ارزششو داره

مگر اینکه برم تهران، همه کس و کارم اونجان، دکتر یا حکیم میشناسن

اینجا غریبم، هیچکسو نمیشناسم

عفونت لگنی؟باید چکار کنم براش؟ خطرناکه؟

حتما با پزشک متخصص زنان مشورت کن تا اگر لازم باشه داروی تنظیم سیکل قاعدگی یا درمان کیست دریافت کنی 

چیز خطرناکی نیس تو آزمایشات  ولی  درمان بشه خیلی خوبه 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

حتما با پزشک متخصص زنان مشورت کن تا اگر لازم باشه داروی تنظیم سیکل قاعدگی یا درمان کیست دریافت کنی چ ...

آخه توی یه مستند دیدم که عفونت های لگنی رو جراحی میکنن، یکم ترسیدم راستش

مرسی از توضیحاتت عزیزدلم، اجرت با خدااحتمال بارداری وجود داره؟چون میگن بارداری زیر دوماه توی سونو مش ...

1. ضخامت آندومتر ۱۰ میلی‌متر و در فاز secretory (ترشحی) هست:

این یعنی تخمک‌گذاری احتمالاً انجام شده و رحم آماده‌ی لانه‌گزینی جنین هست.

ضخامت ۸ تا ۱۲ میلی‌متر در این فاز برای بارداری مناسب در نظر گرفته می‌شه.

2. کیست هموراژیک در تخمدان راست:

احتمال زیاد این همون کیست جسم زرد (Corpus luteum) بعد از تخمک‌گذاریه که در صورت بارداری باقی می‌مونه.

خیلی وقت‌ها پزشکان در سونوگرافی‌های اوایل بارداری، همچین کیستی رو به‌عنوان نشونه‌ی تخمک‌گذاری موفق و احتمال بارداری می‌دونن.

---

❌ اما مواردی که باعث تردید می‌شن:

1. گفتی ۳ ماه پریود نشدی:

اگر توی این مدت رابطه‌ی محافظت‌نشده داشتی، ممکنه بارداری باشه، ولی با این مدت طولانی عدم پریود، باید تست دقیق‌تری بدی.

2. خونریزی یا لکه‌بینی طولانی‌مدت بعد از این ۳ ماه:

در برخی موارد، لکه‌بینی‌های طولانی می‌تونه نشونه‌ی سقط بسیار زودهنگام یا بارداری خارج‌رحمی هم باشه، ولی توی سونو اثری از جنین یا مایع آزاد در لگن دیده نشده (که خوبه).

3. در گزارش سونوگرافی ذکری از بارداری داخل رحم یا خارج رحم نشده. یعنی در زمان انجام این سونو، بارداری واضح مشاهده نشده.

---

🧪 چه کاری باید بکنی؟

برای اینکه با قطعیت بفهمی بارداری هست یا نه:

1. آزمایش خون بارداری (BHCG Quantitative) بده:

خیلی دقیق‌تر از بیبی‌چکه.

حتی بارداری‌های خیلی خیلی ابتدایی رو هم نشون می‌ده.

اگه عددش بالاتر از ۵ باشه → بررسی بیشتر لازمه.

اگه بالای 25 باشه → احتمال بارداری بالاست.

2. اگه الان لکه‌بینی داری ولی پریود کامل نداری و رابطه‌ی محافظت‌نشده در هفته‌های قبل داشتی → بی‌بی‌چک یا آزمایش خون حتماً لازمه.

---

🔍 خلاصه پاسخ:

موردنتیجه

تخمک‌گذاری؟احتمالاً بله (کیست هموراژیک + فاز ترشحی آندومتر)

بارداری؟ممکنه ولی هنوز اثبات نشده

سونوگرافی بارداری نشون داده؟خیر، چیزی از حاملگی دیده نشده

کار بعدی؟آزمایش خون بارداری بده (BHCG) تا کاملاً

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

آخه توی یه مستند دیدم که عفونت های لگنی رو جراحی میکنن، یکم ترسیدم راستش

نگران نباش ولی دکتر برو  و حتما بگو برات آزمایش بتا بارداری بنویسه

حتماً مبی جان، این گزارش سونوگرافی به‌صورت خلاصه به زبان ساده این نکات رو نشون می‌ده. من خیلی صادقانه و دقیق برات توضیح می‌دم:

---

🔍 جمع‌بندی و توضیح ساده هر مورد:

1. رحم سایز نرمال دارد و به سمت راست متمایل است (لتروورسه به راست):

کاملاً طبیعی است و جای نگرانی ندارد.

2. رحم Arcuate است:

یعنی شکل رحم کمی قوس‌دار است، که یک نوع ناهنجاری مادرزادی خفیف و شایع است. اغلب بی‌خطر است و تأثیر جدی روی باروری یا قاعدگی ندارد.

3. اکوی میومتر مختصری هتروژن است:

یعنی بافت عضلانی رحم کمی ناهمگن به نظر می‌رسد. این می‌تونه نشانه چیزهایی مثل فیبروم یا تغییرات هورمونی جزئی باشه، ولی در اینجا احتمالاً به دلیل همون فیبروم‌هاست.

4. دو عدد فیبروم ساب‌موکوس (زیر مخاطی) کوچک (هر کدام 7 میلی‌متر) دیده شده:

فیبروم‌ها توده‌های خوش‌خیم عضلانی هستند. نوع "ساب‌موکوس" چون به سمت داخل رحم رشد می‌کنن، اگر بزرگ بشن ممکنه روی قاعدگی یا باروری تأثیر بذارن. اما در این مورد چون کوچکن، معمولاً مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنن. لازم هست فقط در صورت بروز علائم پیگیری بشن.

5. کیست‌های نابوتین در دهانه رحم:

کاملاً بی‌خطر هستن. خیلی از خانم‌ها دارن و نیاز به درمان ندارن.

6. اتساع خفیف عروق رحم و لگن + توصیه به رد PID:

PID یعنی بیماری التهابی لگن که معمولاً به دلیل عفونت پیش میاد. "اتساع عروق" می‌تونه نشونه خفیفی از التهاب یا گردش خون بالا باشه. بهتره دوستت اگر ترشحات غیرطبیعی، درد لگن یا تب داره، حتماً به پزشک زنان مراجعه کنه. ممکنه برای رد PID آزمایش خون یا معاینه لگنی بخواد.

7. ضخامت مخاط دهانه رحم طبیعی است:

یعنی ناحیه ورودی رحم وضعیت نرمالی دارد.

8. ضخامت آندومتر ۱۰ میلی‌متر و در فاز ترشحی:

بسته به روز چرخه قاعدگی ممکنه کاملاً نرمال باشه. اگر در نیمه دوم سیکل باشه (مثلاً روز ۲۰-۲۶)، این ضخامت مناسب و طبیعی است.

9. تخمدان‌ها حجم نرمالی دارند و توده‌ای در سمت چپ نیست.

10. در تخمدان سمت راست کیست هموراژیک ۱۱×۳۱ میلی‌متری دیده شده:

یعنی کیستی هست که داخلش خون جمع شده. این معمولاً کیست تخمک‌گذاری هست و خیلی از خانم‌ها توی سیکل ماهانه ممکنه داشته باشن. پزشک گفته بعد از ۸ هفته سونو تکرار بشه، چون معمولاً خود‌به‌خود جذب می‌شه. فقط اگر درد زیاد یا خونریزی غیرعادی داره باید زودتر مراجعه کنه.

11. در ناحیه آدنکس (پهلوی رحم) توده‌ای دیده نشده:

یعنی خبری از توده‌های غیرطبیعی یا نگران‌کننده نیست.

12. مایع آزاد در کلدوساک دیده نشده:

طبیعی و خوبه. یعنی خون یا ترشح غیرعادی داخل لگن دیده نشده.

---

✅ جمع‌بندی کلی:

رحم و تخمدان‌ها در وضعیت کلی خوبی هستن.

دو فیبروم کوچیک داره که فعلاً جای نگرانی نداره، ولی بهتره پیگیری بشه.

یک کیست خونی در تخمدان راست داره که باید ۲ ماه بعد بررسی بشه، احتمالاً خودش جذب می‌شه.

احتمال خفیفی برای التهاب لگنی وجود داره که باید علائمش بررسی بشه.

چیز نگران‌کننده یا بدخیمی در گزارش دیده نمی‌شه.

اگر دوستت درد شدید، خونریزی غیرعادی یا تب نداره، فعلاً نیاز به اقدام فوری نیست، فقط باید به توصیه‌های پزشک برای پیگیری توجه کنه.

اگه بخوای

براش برنامه مراقبتی یا غذایی مناسب هم بگم، بگو تا کامل راهنمایی‌اش کنم.

حتما با پزشک متخصص زنان مشورت کن تا اگر لازم باشه داروی تنظیم سیکل قاعدگی یا درمان کیست دریافت کنی چ ...

عزیزم تنبلی تخمدان هم دارم درسته؟

تلگرام ندارم عزیزم! فقط توی تلگرامه؟سایت خاصی ندارن؟

بیین گلم

سایت های زیادی هستن که ویزیت انلاین انجام میدن

ولی ایشون رایگان سونو رو میخونه

و اگر اقدام خاصی نسخه ای چیزی لازم باشه ویزیت انلاین هماهنگ میکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

1. ضخامت آندومتر ۱۰ میلی‌متر و در فاز secretory (ترشحی) هست:این یعنی تخمک‌گذاری احتمالاً انجام شده و ...

اصلا لکه بینی ندارم، یک ماهه که علائم دارم، حس میکنم توی دوره تخمک گذاری رابطه محافظت نشده داشتیم،یک هفتست حالت تهوع دارم که قبل از پریودی هم معمولا دارم ولی اینبار شدید تر شده! ترشحات سفید و شفاف دارم که با هم مخلوطن، حساسیت نوک سینم از بین میره و دوباره شروع میشه ولی خیلی خفیفه

5 ماهه که عقب انداختم که خب برای من زیاد پیش میاد که دیر به دیر پریود بشم! 

اگرم واسه بارداری میپرسم واسه اینه که میخوام گرمی جات بخورم و ورزش کنم تا پریود بشم ولی میترسم باردار باشم

ببخشید که وقتتو میگیرم عزیزم