2777
2789
عنوان

کیا از جواب سونوگرافی سردرمیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضحه دیگ فیبروم داری ..کیستم داری ...الان دیگ‌ کی ندارع من یه فیبروم ۷سانتی دارم باردارم الان از دک ...

نمیدونم چرا ننوشته که تخمکام چه سایزی هستن، قرار بود دکتر آمپول آزاد سازی بده اگر تخمک بالغ داشته باشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مگه فیبروم باعث ناباروری نمیشه؟فیبروم نداشتم اصلا، چی میشه که فیبروم میگیریم؟

خب به هر حال قابل درمانه یک دوستی دارم رحمش کلا فیبروم داشت همه جا گفته بودن باید جراحی بشی حتی تهران بعد توی یک شهر کوچک معرفی کرده بودن دارو گیاهی گرفته بود همه فیبروماش رفته بود وبدون اطلاع باردار شده بود الان پسرش تقریبا ۴ سالشه همه مشکلات رحمی هم برطرف شده بود

1. رحم و فیبروم‌ها:

رحم اندازه نرمالی داره و فقط کمی به راست متمایله (لتروورسه).

رحم Arcuate هست: یعنی شکل طبیعی رحم کمی خمیده به داخل هست (یک نوع ناهنجاری مادرزادی خفیف، که معمولاً مشکلی ایجاد نمی‌کنه).

فیبروم ساب‌موکوس (Submucosal Fibroid):

دو تا فیبروم (غده‌ی غیرسرطانی عضله‌ای) در دیواره پشتی رحم داری که هر دو خیلی کوچیکن (قطر ۷ میلی‌متر) و جزو گروه FIGO نوع ۳ هستن، یعنی در لایه‌ی میانی دیواره رحم و نزدیک به آندومتر هستن.

این نوع فیبروم‌ها ممکنه باعث لکه‌بینی یا خونریزی‌های غیرطبیعی بشن.

2. اکوی هتروژن میومتر و عروق رحم:

هتروژن بودن میومتر یعنی بافت رحم یکدست نیست که ممکنه ناشی از فیبروم‌های کوچیک یا التهاب خفیف باشه.

اتساع خفیف عروق رحم و لگن دیده شده که پزشک احتمال PID (عفونت لگنی) رو مطرح کرده.

توصیه به بررسی بیشتر داره (مثلاً آزمایش عفونت یا معاینه بالینی).

3. کیست تخمدان:

تخمدان‌ها سالم‌ان و حجمی طبیعی دارن.

در تخمدان راست یک کیست هموراژیک (خونی) داری که حدود ۳ سانتی‌متره (11×31mm). این نوع کیست‌ها معمولاً از فولیکول‌های پاره‌شده بعد از تخمک‌گذاری ایجاد می‌شن و اغلب طی ۶-۸ هفته خودبه‌خود جذب می‌شن.

پیگیری با سونو بعد از ۸ هفته کاملاً درست و استاندارده.

4. اندومتر (پوشش داخلی رحم):

ضخامتش ۱۰ میلی‌متره و در فاز ترشحی هست، یعنی احتمالاً به سمت انتهای سیکل قاعدگی هستی، یا به زودی باید پریود شی.

فاز ترشحی نشان می‌ده که تخمک‌گذاری احتمالاً رخ داده و پریود نزدیکه.

---

🔹 علت احتمالی لکه‌بینی طولانی یا نامنظم تو می‌تونه یکی یا ترکیبی از این موارد باشه:

1. فیبروم‌های ساب‌موکوس (هرچند کوچیکن، ولی می‌تونن باعث اختلال در خونریزی بشن).

2. کیست هموراژیک تخمدان راست.

3. احتمال التهاب لگنی (PID).

4. اختلال هورمونی احتمالی (مثلاً تخمک‌گذاری نامنظم یا دیرهنگام).

> هیچ چیز خطرناک یا مشکوک به سرطان دیده نشده، ولی نیاز به پیگیری پزشکی هست. مراجعه به متخصص زنان حتماً توصیه میشه، چون ممکنه درمان دارویی نیاز باشه.

---

از نظر شرعی (حکم حیض یا استحاضه):

الان با توجه به:

وقفه سه‌ماهه در پریود

و خون‌ریزی یا لکه‌بینی بیش از ۱۰ روز

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

اره عزیزم درمان کن

اگر شوهرم بذاره! هر قدمی میخوام برای خودم بردارم مثل کوه جلوم وایمیسته! هیچ تلاشی برای بچه دار شدن نمیکنه، معلومه که بچه نمیخواد

خب به هر حال قابل درمانه یک دوستی دارم رحمش کلا فیبروم داشت همه جا گفته بودن باید جراحی بشی حتی تهرا ...

من خیلی آدم بد بینی هستم! نمی دونم چرا نمیتونم هیچی رو از زاویه مثبت نگاه کنم

البته من شوهرم اصلا همراهی نمیکنه و توی شهر غریبم، نه دکتر میشناسم نه مرکز خاصی! 

فکر کن توی اقدام هستیم اونوقت اکثر مواقع ماهی یکبار رابطه داریم

من خیلی آدم بد بینی هستم! نمی دونم چرا نمیتونم هیچی رو از زاویه مثبت نگاه کنمالبته من شوهرم اصلا همر ...

اگه عجله نداری یک دارو گیاهی خوب پیدا کن یک مدت دارو مصرف کن یک مقدار طولانی میشه ولی ارزششو داره

1. رحم و فیبروم‌ها:رحم اندازه نرمالی داره و فقط کمی به راست متمایله (لتروورسه).رحم Arcuate هست: یعنی ...

عفونت لگنی؟

باید چکار کنم براش؟ خطرناکه؟