2777
2789

من خودم دانشگاه آزاد میرفتم کار نمی کردم اون موقع و خیلی برام سخت بود بابام شهریه می‌ریخت برام بنده خدا حتی زود تر از موعدم شهریمو می‌ریخت اما همیشه بابتش خجالت می کشیدم و احساس گناه داشتم و رومم نمیشد برای خودم زیاد پول بگیرم واسه همین دوران دانشگاه این پول خیلی بهم فشار می آورد .صادقانه گفتم بدون خجالتی اما الان خداروشکر خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت ترم هرروز هفته از هشت صبح کلاس داشتیم و پنج بیدار میشدم 

هرروز امتحان و تکلیف تحویل بده و .... 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اصلا خوب نبود رشته و جایی ک ازش متنفر بودم خوابگاه مون خوب نبود هم اتاقی های اذیت کار همش با اشک و غصه گذشت بااینکه رشته های دولتی خوب قبول شده بودم بابام و برادرم نذاشتن برم واقعا پشیمونم 

بیشتر تنهایی و نداشتن دوست خوب و جدایی اذیتم کرد اون دوران

من ی چیز دانشگاه و دوست داشتم این که از همون روز اول خیلی با بچه ها تونستم ارتباط بگیرم خیلی بچه های خوبی بودن با این که اکثرشان بچه پولدار بودن و خونه هاشون بالاشهر بود و ماشین مدل بالا داشتن اما خاکی بودن

هر شرایطی که اون زمان من یا شما داشتیم با توجه به شرایط خانواده اتفاق افتاده پس نباید برگردیم و اون دوران رو مرور کنیم. 

من سال ۹۰ وارد کارشناسی شدم به زور هفته دو هزار تومن خرج میکردم چون واقعا شرایط مالی خراب بود. 

الان خواهرم که دیگه آخرین عضو خانواده هستش که مشغول درس خوندنه ماهیانه حداقل ۸ تومن غیر از لباس واسش میزنم چون نمی‌خوام شرایط منو تجربه کنه

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

خوابگاهیم ترم دوام دیگه دارم میرم سه

ماهی ۵ تا ۶ میگیرم ازشون غیر لباس و اینا از خونمون ۲ ساعت فاصله دارم

کل کلاسمون ۲۱ نفره تا آخر ۴ سال با همیم باحاله ۸۰ درصد خوبه ۲۰ درصد بدی های خودشم داره

بنظرم که خوش میگذره من راضیم

تنها مشکلم رشتم هست...

که صد درصد اگه قانون انصراف بردارن باز کنکور میدم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
بچه ها امسال 20 سالم میشه می خوام یه رشته برم ترم دوم مرخصی بگیرم بخونم که 21 سالکی یه رشته بهتر برم ...

نه بابا چه دیری گور بابای فامیل

هر کاری که خودت دوست داری انجام بده

منم احتمالا همین کارو میکنم...

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️