2777
2789
تیرگی شدید برخی نواحیاختلاف رنگ زیاد. واقعا تاثیر زیادی توی جذابیت جنسی ام گذاشته با اینکه هیکلم به ...

عززززززیزم فکر کردیم خدایی نکرده نقص جسمی داری

اینکه با دکتر رفتن و لیزر رفع میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودی ک وارهمینی ک هستقرار نیس همه کامل باشن هرکس یه نقصی دارهاگه منظورت باسن و سینه کوچیک یا لابیای ...

اره دقیقا مشکلم لابیا تیره است اتفاقا

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
اره تیرگی شدید نواحی

من رفتم لیزر خیلی بهتر شد اما کلا بخاطر استفاده از پد بهداشتی همه خانوما تیرگی دارن اما خب اره واقعا زشته منم بدم میاد اما کاری نمیشه کرد اما خب بنظرم کرم روشن کننده اینا هست احتمالا

اره تیرگی شدید نواحی

خب برو لیزر اگرم نرفت چیز مهمی نیست میشه با تمرکز روی چیزای دیگه لذت برد ، کاربلد بودن مهمه نه تیرگی اگر اعتماد به نفس نداری برو تلگرام ویدیو های اتوسا رشتی رو ببین اونم تیره بود سینه هاشم اندازه گیلاس بود ولی ۳ نفر زن خودشونو ول کردن رفتن باهاش شمال ، چرا؟ چون اعتماد بنفس داره و کاربلده

بنظرم این تویی که شاید اعتماد به نفس نداری اگه مشکل از تو باشه در دید خودت .اینجوری باعث میشی اونم ب ...

اره اینم هست من اعتماد به نفس هم ندارم متاسفانه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
عزیزم این مشکله مگهتو باید اعتماد به نفستو ببری بالا و شوهرت باید بفهمه که این طبیعیههممون همینطوری ...

خوبه حداقل بدونم با گفتن شما که من عجیب غریب نیستم و این طبیعت بدنه

خب برو لیزر اگرم نرفت چیز مهمی نیست میشه با تمرکز روی چیزای دیگه لذت برد ، کاربلد بودن مهمه نه تیرگی ...

بعدشم تیرگی تقصیره خودشه مگه غیر از اینه که بخاطر رابطه زیاد بوده و اینکه مال اونم تیره هست ولی تو فقط رو خودت مانور دادی

عززززززیزم فکر کردیم خدایی نکرده نقص جسمی داریاینکه با دکتر رفتن و لیزر رفع میشه

اره میخوام همینکار رو بکنم واقعا