2777
2789

بخدا تیرگی ب خاطر ژیلت و تیغه

من قبلا زیربغلمو هرروز ک درمیومد با تیغ میزدم بعد چن وقت تیره و موهاش ضخیم شده بود الان نزدیک ۴ ساله تیغ نزدم ی قیچی تیز گرفتم هر وقت یکم بلند میشه از ته میزنم  مث روز دوم سوم تیغ زدن میشه ک در میاد 

خلاصه زیر بغل و بیکینیم از تو صورتم سفید تر شده 

مخصوصا بیکینی ک واقعا انگار برق میزنع

اینم بگم من مجردم ولی منتظرم برم لیزر

تا لیزر نکنم هیچوقت از تیغ و ژیلت استفاده نمیکنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم ک تمام خانم های ایرانی همینطورن. همشون اون نواحی شون تیره هست. مال هیچکس مث فیلما سفید نیست

عزیزم نگو همههه

اوناییم ک تیرس ب خاطر استفاده از ژیلت و تیغه 

هیچ خانومی از بچگی اونجاش تیره نیست بعد ک بزرگ میشه ب خاطر شیو اینجوری میشهه

عزیزم نگو همهههاوناییم ک تیرس ب خاطر استفاده از ژیلت و تیغه هیچ خانومی از بچگی اونجاش تیره نیست بعد ...

بله قطعا نیست من ک نگفتم از بچگی😐 تیره هم منظورم نیست سیاه سیاه ولی نسبت ب بقیع جاهای بدنش تیره تره قطعااااااا.  

متل دوست منم تیره اس میگفت همسرم خیلی س*کس باهم دوست داره چون توی سک*س باید بی حیا باشی 

تو باید بری سکستراپی چون مشکل اصلی تیرگی نیست خجالتی هست که از تیرگی میکشی و کیفیت رابطه رو پایین میاره حتما دوست داری رابطه توی تاریکی باشه یا به اونجا نگاه نکنه و دائم تو رابطه بجای لذت اون تو ذهنت هست و احساس شرم داری وگرنه اون اصلا چیز مهمی نیست فیلم های پور*ن رو نگاه نکن همه سفید و بلوری هستن در واقعا ۹۰ درصد زنا تیره اس

بستگی داره مشکلم چی باشه

اگر یچیز طبیعی باشه و چیز خاصی نباشه و همسرم بخاطر اون از من سرد شده باشه با اعتماد بنفس کامل جلوش در میام و میگم من همینم که هستم اون برای هوس اگر منو بخواد این رفتار چ باید داشته باشه وگرنه عشق باشه که سر اینجور چیزا سرد نمیشه!

ولی اگر مشکل جدی باشه خب حلش میکنم

هم تیرگی های خیلییی شدید هم افتادگی ها و غیره همشون درمان دارن

اینم بگم ک تمام خانم های ایرانی همینطورن. همشون اون نواحی شون تیره هست. مال هیچکس مث فیلما سفید نیست

کی همچین حرفی زده؟؟؟

تیرگی فقط بخاطر استفاده از تیغ هست

ک اونم اگر برید لیزر بعد ی مدت خود ب خود اوکی میشه اگرم نشه از لیزر سفید کننده میشه استفاده کرد تا کامل حل بشه!

تیرگی شدید برخی نواحیاختلاف رنگ زیاد. واقعا تاثیر زیادی توی جذابیت جنسی ام گذاشته با اینکه هیکلم به ...

عزیزم یکسری تیرگی ها خیلی طبیعیه و شدید هم نیست

ب مرور با رابطه داشتن بوجود میاد حتی اگر لیزر کرده باشی

شما باید اونقد اعتماد بنفس داشته باشی و اونقد کیفیت رابطت بالا باشه ک این چیزا ب چشم شوهرت نیاد اصلا 

احساس میکنم خودتون هم یکم اعتماد بنفس پایین دارید