2777
2789

سلام 

من 2 سال و نیمه ازدواج کردم تو این مدت خیلی همسرم قسط و اجاره پرداخت کرده نتونستیم خونمون رو جا به جا کنیم الان هم هرماه قسط زیاد پرداخت میکنه و گیر داده بچه دار بشیم در صورتی ک اصلا شرایط جا به جایی نداریم خونمون کلا 1 خوابه و قسط ها نمیزارن پولی برا پیش خونه کنار بزاریم 

گیر کردم اصلا دوست ندارم تو این اوضاع بچه بیارم از آیندش میترسم 

پدر مادر خودمم خیلی سال پیش فوت کردن و از خانوادمم دورم 

هرچی میگم بهش اصلا گوش نمیده فقط میگه بچه می‌خوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه مستاجرم

عزیزم ،ان شاالله خدا به رزق و روزیتون برکت بده ،حالا فارغ از مسئله شما این تجربه شخصی خودمه شاید خیلییا باور نداشته باشن و نسبت به این مسئله گارد بگیرن اما من خود به چشم خویشتن دیدم که بچه با خودش برکت میاره ،ما الحمدلله با قدم هرکدوم از بچه هامون اوضاع مالی مون خیلی خیلی بهتر شد  من واقعا با تمام وجود معتقدم بچه نعمت میاره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم