2777
2789
عنوان

سرفه های شدید نوزاد سه ماهه ام

75 بازدید | 11 پست

دیشب دوباره بردمش دکتر سرفه عطسه داره ولی تب نداره یه جوری سرفه میکنه انگار یه پیرمرده که شصت ساله سیگار کشیده دکتر میگه از رفلاکسه اگه عفونت ریه بود تب میکرد یه کیلو هم وزن کم کرده شما تجربه اشو داشتین اعصابم خرابه پسرم چرا خوب نمیشه دیشب داشت نفسش بند میومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بالا نمیاره قبلا می‌آورد ولی درست یکه ماهه که نمیارره

رفلاکس پنهان داره احتمالا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم عکس از ریه های بچتون گرفتین؟بچ سه ماهه منم سرفه می‌کرد تب نداشت دکتر ازیترومایسین داد بهش ...

سلام گلم نه هنوز داروهاشم‌ شروع نکردم دکتر هم آزیترومایسین داده ولی ندادم قبل شیر خوردن بدم یا بعدش؟ کلی دارو هم داده واسه رفلاکس نمیدونم چرا میترسم بدم بهش 

دخترم هفت ماهه بود سرما خورد و دیگه سرفه هاش خوب نشد آخر یک دوره چرک خشک کن مصرف کرد  بعد یکماه و نیم یواش یواش خوب شد

البته بعدا فهمیدم نصف صرفه هاش و به خاطر دندون در آوردن بود هر بار که دندون در میاورد انگار آنفولانزا گرفته باشه اینطوری بود 

اما بچه شما خیلی کوچیکه حتما دکتر ببرش شاید لازم باشه چرک خشک کن بده دکتر 

اگه سرفه هاش خشکه یکم هوای خونه را مرطوب کن تا راحت تر نفس بکشه 

شب ها روی یک سطح شیب دار بخوابونش و تا میتونی به پهلو بخوابون و هی بچرخونش تا پهلو هاش درد نگیره اینطوری بهتر نفس میکشه

دخترم هفت ماهه بود سرما خورد و دیگه سرفه هاش خوب نشد آخر یک دوره چرک خشک کن مصرف کرد بعد یکماه و نی ...

دیشب بردمش دکتر بچه رو معاینه نکرده گفت رفلاکس داره سرف هاشم واسه همونه چرک خشک کلی دارو واسه رفلاکس داده 

راستش ما عکس از ریه بچه انداختیم چون صدا میداد

دکتر گفت ریه اش درگیر شده 

من و دخترم ویروس جدید رو گرفته بودیم نوزادم هم از ما گرفت 

دکتر گفتن بستری بشه بهتره چون ما آزیترومایسین تازه به خلط افتاد که یه شب بستریش کردیم نشد ازش رگ بگیرن فقط بیار دارد گرفت و فقط بخور دکتر گفتن فعلا ببرش خونه و ازیترومایسین رو دوروز دیگه بده ببین اگر خوب شد که خداروشکر اگر شرایطش بد شد

خدایی نکرده تب کرد یا سرفه هاش بیشتر شد ببرش بیمارستان مخصوص کودکان بستری کن اونجا بهتر می‌توانن رگ بگیرن

بچت رفلاکس پنهان داره و شما متوجه نشدی اسید میره تو ریه وباعث میشه اینطوری سرفه کنه و سینش خلط داشته باشه پسرمنم همینطوری با اینک دارو میخوره بازم گاهی اوقات سینش خلط داره و بینیش کیپ میش میخواد شیر بخور اذیت و این ماه کلا۵۰۰ گرم وزن گرفته

بچت رفلاکس پنهان داره و شما متوجه نشدی اسید میره تو ریه وباعث میشه اینطوری سرفه کنه و سینش خلط داشته ...

اره رفلاکس داره ولی خیلی شدید نبود وزن گیریشم خوب بود تو دوهفته ای که خواهرش مریض شد رفلاکسش تشدید شده موندم چیکار کنم دکترم داروهایی داده که میترسم بدم