2777
2789

🌞به نام خداوند مهربان 🌞

وقتی پرچمش در بلندای جهان به اهتزاز در آمد 🏳️

او را جذاب ترین و دلربا ترین مخلوق‌ عالم می بینی 🤩
که خداوند برای نجات و راهنماییت خلق کرده 🤌

او حجت تمام و کمال خداوند است
حکیم و سرشار از دانش صبور و مهربان ♥️

دعایش مستجاب 🤲
اعجازش فراوان 🕊️
دست عطایش  بسیار 🍃

سراسر وجودش مملوء از آرامش 🥰

و‌ جاذبه وجود مقدس او چندان قوی است
که دلها را در هر کجای عالم به سوی خود مجذوب می کند.🌈

و اینجاست که می بینی  اهل هر دین و آیین و مسلکی
او را مُراد و مقتدای خود می یابند .✋

پس با اراده آهنین و تلاش خود برایش یار شویم تا مغناطیس وجودش با اشتیاق ما را هم  به سوی خود بکشد.

🌺🌺ختم صلوات داریم برای فــرج آقا پست بعد🌺🌺

✍️با نوشتن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم در ثواب تاپیک شریک باشیم💕

❤️12 روز مانده به عید غدیر خم❤️

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

🌞بسم الله الرحمن الرحیم 🌞

با سیل صلوات، بارانِ رحمت خدا بر

کویر بی امام ،جاری میشود 💦🌈

و‌ درخت سبز  فرج آبیاری میشود  🌲🍃

باشد که ان شاءالله به زودی شاهد ثمره ی آن

که میوه شیرین و روح افزا و‌سایه سار رحمت

و لطفش قرار بگیریم ...🥰🤲

برای ترسیم این  آینده روشن  شریک شویم ✋

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم

بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم

به وقت صبح قیامت که سر ز خاک برآرم

به گفت‌وگوی تو خیزم به جست‌و‌جوی تو باشم...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

12 روز مانده به عید غدیر

بیاییم یه پوییش راه بندازیم،

عکس پروفایل هامون رو تغییر بدیم😍

این کوچیک ترین کاریه که از دستمون بر میاد 🙂

مبلغ غدیر باشم🌺

با تجدید بیعت در غدیر

به سمت وارث نهایی غدیر می رویم✋

فقط به عشـ❤️ــق مـــولا علـی

غدیری ام 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

کار دنیا رو ببین

به نبودن تو عادت کردیم

ما فقط وقت نیاز

به شما عرض ارادت کردیم

فدای تو آقا جانم برم که منتظر یاری

و ما درگیر دنیا🥀

الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَج

12 روز مانده به عید غدیر

بیاییم یه پوییش راه بندازیم،

عکس پروفایل هامون رو تغییر بدیم😍

این کوچیک ترین کاریه که از دستمون بر میاد 🙂

مبلغ غدیر باشم🌺

با تجدید بیعت در غدیر

به سمت وارث نهایی غدیر می رویم✋

فقط به عشـ❤️ــق مــولا علــی علیه السلام

غدیری ام

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🔵 حضرت مهدی ارواحناله فداه دو نشانه بارز دارد که با آنها شناخته میشود. یکی دانشِ بیکران و دیگری استجابت دعا.

📚منابع:

عیون اخبارالرضا ج۱ 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امیرالمومنین 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

🟢  ظهور، یعنی گسترش ولایت امیرالمؤمنین!

امام زمان می‌آید تا:

جلوه‌های ولایت الهی را در عالم برقرار کند.

امیرالمؤمنین به جایگاه حقیقی‌شان بازگردند.

عدل الهی در همه ابعاد حاکم شود.

و عدالت، تنها یکی از ثمرات این ظهور است

و تنها امام زمان می‌تواند این مأموریت را به سرانجام برساند!

پس برای آمدنش دعا کنیم.

اللهم عجل لولیک الفرج💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ

صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ

لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»

(آل عمران/٢٠٠)

امام باقر(عليه السلام)

در تفسير آيه فوق مى فرمايند:

بر انجام واجبات و اذيت دشمنان

صبر نماييد و خودتان را با امامى

پيوند دهيد كه انتظار ظهور او را

داريد؛كه حضرت حجت است.

حضرت مهدی (عجل الله) داناترین، حکیم ترین، پرهیزکارترین، بردبارترین، بخشنده ترین و عابد ترین مردمان است، دیدگانش در خواب فرو میرود ولی دلش همیشه بیدار است و فرشتگان با او سخن می گویند. دعایش همواره به اجابت میرسد.

📚منابع:

۱- الزام الناصب ص۹

و من تمام این چند روز

را به تو فکر میکردم...

به غربتت وسط شلوغی‌های دنیا

چقدر آمدنت دیر شده است..!

یا نُورِ أَبْصَارِ الْوَرَی...

-امام‌زمانم🌿