2777
2789

تو مهمونی سطل اشغال دستشویی برا چیه پس!! میذاریم تو نایلون گره میدیم میندازیم تو سطل همه سطلاهم خداروشکر خودشون یه نایلون روشون گذاشتن اصلا سطل دستشویی برا همینه!

نمیشه که بندازی چیز به این کثیفی رو تو کیف ببری مسخره بازیا چیه ادم نیومده مهمونی که شکنجه بشه دستمالا و پدای تو سطلم به همون اندازه کثیفن

من خودم زن داداشم پوشک میندازه سطل بو همجارو برمیداره تنها مشکلم بو پوشکه که بندازه تو نایلون گره بده بعد بندازه سطل

اینجا آوردن نوار خونی به داخل پذیرایی و انتقالش به کیف خودمون رو کثیف نمی‌دونن ولی انداختن نوار داخل سطل توالت رو کار کثیف تلقی میکنن همینقدر عجیب 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم معمولا از دستشویی بجز خونه مون استفاده نمیکنم اما واقعا پیش اومده که اومدن خونه مون و نوار رو انداختن تو سطل دستشویی و من اصلا ناراحت نشدم

اتفاقا اگر اونو از دستشویی بیرون‌میاورد چندشم میشدچون تا برسه به کیفش،اون دست کثیف رو به دستگیره در و … می ماله

اصلا کارایی سطل توالت برا همینه تزئینی که نذاشتن

نینی سایته دیگه

اسم دیگش اپیلاسیون کده مونا تهرانیه زیاد جدیش نگیر 

شاید کارایی سطل توالت یه عده باما فرق می‌کنه و نمیخان کثیف شه دیگه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
پس مهمون دعوت نکنناینا همونان که حتی تا قاشق مهمون هم میشمارن

دقیقا ها دقیقاااااا