2777
2789

به عنوان یه بچه که توی این شرایط بزرگ شده مهم نیست فرشته باشن یا نه، هر موقع که تونستین جدا شین ازشون

چه یه ماه دیگه، چه ده سال دیگه

باور کنین یه لقمه نون کمتر خوردن و اجاره دادن بهتر از هر روز و هر روز اعصاب خوردیه

نمیگم ما خوبیم ها

ولی از وقتی یادم میاد همه باهامون بد تا کردن، از مادربزرگ یا عمه و عمو تا دختر عمو و بچه کوچیک، از ترس نمیتونیم هیچ وقت هیچی بگیم. 

اگه الان شرایط بدی داری فکر کن ده برابرش رو بچه تون قراره بکشه، اگه رفت و آمد با خونواده خودتون هم کم باشه که دیگه بدتر

از رفت و امد های یه روز در میون باید حرص خورد، حتی چیزی که برای خودمونه هم حق شو نداریم از دیدشون و تا چیزی هم بگیم کل ایل باهامون بد میشن

یا تیکه میندازن جلو و پشت سرمون یا قشنگ تو رومون میگن و باید ساکت باشیم

اگه کس ازدواجی هم دارین که اینه شرایطش و نمیتونه خونه جدا بگیره حتما بشینین تا میتونین روش فکر کنین

من که دیگه دارم رد میدم🥲

من الان ۲۰ سال با مادرشوهرم هستم  جز خوبی چیزی ندیوم خودم بد بودم ک ایشون نبود  امیدوارم درک کنی ک همه بد نیستن 

پدر شوهرم برامون خونه ساخت نمیتونم بهشون بگم بد دور از انسانیته

ببخشید اگه نظرم با شما یکی نیست عزیز دلی

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با خانواده شوهر تو ی ساختمونیم هر چی از سختیش بگم کمه منم دیگه خسته شدم ولی هیچ راه فراری نداریم مجبوریم بسازیم

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"
پدرت طرف کیه؟ بیشتر

هیشکی میانه روعه

انگار میترسه حرف بزنه بگن بهش بلند شو یا همچین چیزی

مرد نمیتونه هیچ طرف رو بگیره اگه طرف خونواده ش رو نگیره اونم خیلیه🥲

من نفهمیدمتو نزدیک خانواده ی شوهرتییا نزدیک خانواده پدربزرگت

من دختر این خونواده م

دارم از دردام میگم، و تا دلتون بخواد این مواردو هم دیدم توی اطرافیان که یا حیاط مشترک یا آپارتمان مشترک

هیشکی میانه روعهانگار میترسه حرف بزنه بگن بهش بلند شو یا همچین چیزیمرد نمیتونه هیچ طرف رو بگیره اگه ...

اگه  پدرت دفاع بیجا از اونا نمیکنه خوب خودت و مادرت جواب شون و بدید.‌یا باهاشون رفت  و آمد خیلی کم بکنید 

من الان ۲۰ سال با مادرشوهرم هستم جز خوبی چیزی ندیوم خودم بد بودم ک ایشون نبود امیدوارم درک کنی ک ه ...

شاید واقعا اونا فرشته باشن

چون مادربزرگم هم چیزی نگه نوه ها که برای تعطیلات یه سره اینجان جوری رفتار میکنن همیشه انگار ما اینجا هیچ حقی نداریم

فقط هم نوه نیست، همه شونن 

بازم مادربزرگم خیلی ادم خوبیه زیاد اذیت مون نمیکنه بعضی وقتا یکم غر بزنه فقط

شاید واقعا اونا فرشته باشنچون مادربزرگم هم چیزی نگه نوه ها که برای تعطیلات یه سره اینجان جوری رفتار ...

اره حق داری بچه ک نیستی احلاق خوب و بد محبت و نادیده گرفتن رو متوجه میشی میدونم ک حساس میکنه ادم رو 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

منم با خانواده شوهر تو ی ساختمونیم هر چی از سختیش بگم کمه منم دیگه خسته شدم ولی هیچ راه فراری نداریم ...

درد نداشتن یه وره ادم باهاش کنار میاد، ولی این عذابا واقعا آدم رو میشکنه :) 

ایشالا جور بشه براتون برین خونه خودتون❤️