2777
2789
عنوان

کسی هست با خونواده شوهر خونه شون یه جا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست

همه شرایطشون یکسان نیست

من اگر پسرم بهش بگیم از ساختمان خانوادگی قراره بریم دنیا براش به آخر می رسه

از بس که پدر بزرگ و مادر بزرگ و خانواده دو عموش که باهم در یک ساختمان زندگی می کنیم خوب هستند 

خودم هم دوست ندارم از اینجا بریم. با اینکه جای دیگه خونه داریم اصلا تصور رفتن از این ساختمان رو هم نمی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت ، خط به خطش رو ، و بدی ماجرا اینه که همیشه آدم بدِ یِ هر ماجرایی تویی

تازه اونجا اوضاع بدتر میشه که رفت و امد هم نداشته باشین باهاشون 

همیشه مثل یه ادمه اضافه

بخدا حاضرم اصلا نبینم شون عید هم جایی برای رفتن نداشته باشیم ولی اعصابم راحت باشه، جاش حتی جرعت میکنن بشینن یه اتاق دیگه و پشتم بگن خیلی بخواد حرف بزنه پرتش میکنم بیرون 

شرمنده دلم پره:)

همه شرایطشون یکسان نیستمن اگر پسرم بهش بگیم از ساختمان خانوادگی قراره بریم دنیا براش به آخر می رسهاز ...

چی بگم والا

ولی بخاطر سنش هم هست 

منم بچگیم خوشحال بودم نزدیک مونن بچه ها میان جمع میشن میتونم برم باهاشون بازی کنم اون موقع اصلا نمیفهمیدم حرفا و تیکه هاشون رو 

درد نداشتن یه وره ادم باهاش کنار میاد، ولی این عذابا واقعا آدم رو میشکنه :) ایشالا جور بشه براتون بر ...

ممنون عزیزم ولی اینجاش درد داره ک خونه برا خودمونه اگ برا خودمون نبود ی امیدی داشتم ی روزی از اینجا خلاص شم  طبقه دو خونه پدرشوهرمو ساختیم 

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"
تازه اونجا اوضاع بدتر میشه که رفت و امد هم نداشته باشین باهاشون همیشه مثل یه ادمه اضافهبخدا حاضرم اص ...

اصلا با ما رفت و آمد ندارن بچه هامم راه نمیدن تو جمع بچه هاشون ، خودمم غریبم ، فامیلام کم میان ، اوناهم از خداشونه که من تنهام ، فقط زمانی میان که کارشون لنگه یا پول میخوان 

اصلا با ما رفت و آمد ندارن بچه هامم راه نمیدن تو جمع بچه هاشون ، خودمم غریبم ، فامیلام کم میان ، اون ...

دقیقا:)) 

اگه جدایی الان برن بدرک بهشون فکر نکن دیگه

ممنون عزیزم ولی اینجاش درد داره ک خونه برا خودمونه اگ برا خودمون نبود ی امیدی داشتم ی روزی از اینجا ...

بازم کاش شوهرت به خودش بیاد

اگه بخواد میشه بفروشین یه جا دیگه بخرین، نهایت ده متر کمتر هم خوبه باز

چی بگم والاولی بخاطر سنش هم هست منم بچگیم خوشحال بودم نزدیک مونن بچه ها میان جمع میشن میتونم برم باه ...

پسرم نوجوان

دختر و پسر جاریم جوان

دختر جاری کوچیکه خردسال هست

این نظر همه شونه که باهم رابطه خوبی دارن

و البته نظر خودم هم همین هست

بنابر این نباید یه نسخه رو برای همه پیچید