2777
2789
عنوان

مامانای عزیز میشه یلحظه بیاین

44 بازدید | 12 پست

سلام از اونجایی که اینجا اکثرا مادر هستن سوالی داشتم ازتون شما اگه بچتون کنکورر و امتحاناشو خراب کنه و پشت کنکوری بمونه چه حسی پیدا میکنید؟

چه‌ برخوردی ممکنه داشته باشید؟ میشه صادقانه بهم بگید؟

اگر پی الواتی بوده و ولگردی

قطعا ناراحت میشم و برخورد میکنم

اگر تلاششو کرده و نشده

یا اینکه واقعا توی یک درسی ضعیفه تلاششو میکنه ولی دست خودش نیست

فقط کمکش میکنم 

اگرم کلا علاقه نداشت

میفرستمش دانشگاه آزاد یا پیام نورفقط مدرک بزنه و کار آزاد شروع میکردم براش

اگر پی الواتی بوده و ولگردیقطعا ناراحت میشم و برخورد میکنماگر تلاششو کرده و نشدهیا اینکه واقعا توی ی ...

ممنونم نطر دادید 

برای دخترتون چه کار ازادی در نظر داشتین مثلا؟ 

من مامانم میدونم‌قطعا ناراحت میشه ولی کلا معتقده باید از راه تحصیل خودمو بالا بکشم 

منم میدونم گند زدم‌نمیدونم‌ممکنه جه برخوردی داشته باشه یا من چجوری بهش اطلاع بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم نطر دادید برای دخترتون چه کار ازادی در نظر داشتین مثلا؟ من مامانم میدونم‌قطعا ناراحت میشه ولی ...

همه والدین دوس دارن بچه هاشون درس بخونن و با درجات بالا برسه

پسر دخترم نداره

حق بده ناراحت بشه

بچه های من پسرن باباشون بازنشسته بشه ی شغل آزاد راه اندازی میکنیم که اونا ادامه بدن

برای دختر پسندم کارای زیبایی مثل ناخون و رنگ مو ....هست چون درآمدش عالیه و بازار کارشم سریع جور میشه

شاید باورت نشه من الان توی جایی کار میکنم و سمتم اونقدر هست که همکارانم همه ارشد دارن

ولی من با دیپلم اومدم

کارمم از همه منظم تر و بهتره

و فقط مدیر عاملمون میدونه دیپلمم 

ویکی از نیروهای فعال و موفق شرکتم

همه والدین دوس دارن بچه هاشون درس بخونن و با درجات بالا برسهپسر دخترم ندارهحق بده ناراحت بشهبچه های ...

هعی میدونم و بهش حق میدم🥲 من تلاشمو کردمو نشد کل تلاشمم بخاطر مامانم بود حالا که میبینم تلاشم‌به حد کافی نبوده که نتیجه رضایت بخش باشه عذاب وجدان‌بدی گرفتم 

هم‌میترسم‌از واکنش مامانم هم ناراحتم براش😅 بنظرتون این یه سال میتونه با اینکه‌بچش همون‌سال اول قبول نشد کنار بیاد؟ بیشتر زخم‌زبونا و فضولیای فامیل اذیتم میکنه و میدونم که اونم اذیت میشه..

اصلا نمیتونم خودمو جای مامانم بزارم 

و اینکه خدا بچه هاتونو حفط کنه و موفق باشن تو زندگیشون خیلی خوبه که از الان به فکر آیندشونین❤️

راستش مامانم سالن داره منم چنتا دوره مثل ناخنو رنگ مو رفتم ولی بیشتر از چند ماه کار نکردم و چسبیدم به درس چون مامانم نمیخواست تحصیلاتم پایین‌باشه چون خودش اینطوری بود🥲

قطعا اگر تلاشتو کردی خانوادت دیدن

و پر قدرت میتونی این سالو بخونی و به ی نتیجه مطلوب برسی

همینکه الان ناراحتی بابت ناراحتی مادرت یعنی دختر خوب و بفکری هستی

قربونت برم عزیزم

چه خوب که بلدی بنظر من پشت کنکور نمون ی رشته ای مثل امور اداری از پیام نور بخون درکنار پرقدرت کار سالونو ادامه بده

شاید باورت نشه من الان توی جایی کار میکنم و سمتم اونقدر هست که همکارانم همه ارشد دارنولی من با دیپلم ...

خیلی عالیه موفق باشید 

من پدر مادر مادرم دیپلمن و نتونستن ادامه تحصیل بدن شغلای آزاد دارن نمیگم‌بده خیلیم‌خوبه و درامدشون خیلی خوبه ولی خب برای ما اصلا این راهو پیشنهاد نمیکنن میگن حتما باید یه رشته ب تاپ‌برید تحصبل کنید و خب این‌خیلی سخت تر میکنه کار رو و من‌با این وصعیتم‌نمیتونم رشته و دانشگاه خوبی برمو میترسم‌ خیلی نا امیدشون کنم 

و اینکه خیلی نسبت به پشت کنکور موندن گارد دارن نمیدونم چیکار کنم‌یا چزوری بهشون‌بگم موندم‌خودم‌بهشون بگم‌بهتره یا اینکه وقتی نتایج اومد خودشون بفهمن...

قطعا اگر تلاشتو کردی خانوادت دیدنو پر قدرت میتونی این سالو بخونی و به ی نتیجه مطلوب برسیهمینکه الان ...

مرسی یکم آروم‌شدم❤️

متاسفانه رشته و دانشگاه خوب میگن برم عمرا اینو قبول کنن