2777
2789
عنوان

بچه ها کاری ک کردم زشته

171 بازدید | 12 پست

ی رفیق دارم تو دانشگاه( پسر) 

خیلی پسر خوبیه  صمیمی هستیم 

تو درسا کمکش میکنم خیلی باهم صحبت میکنیم

و من کلا با اکثر رفیقام مهربون و خوش خندم. 

حالا امروز خداشاهده هیچ قصدی نداشتم سر جلسه امتحان بودیم اونم اون ور نشسته بود منم ا دور حالت تایید دو تا چشامو بستم ی لبخند هم زدم 

نکنه با خودش فک کرد من چشمک زدم اخه دیدم صورتش ی طوری شد😭😬💔

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

حس میکنم تو دلش گفت من سبکمم 

در حالی ک بخدا هیچ پسری تو زندگیم نیست 

فقط خب رفیقیم تو دانشگاههه

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر نکن من خودمم سر هیجان و ذوق از این حرکات زیاد میزنم

🥺

امیدوارم برداشت بد نکنه 

جدیش نگیر 

منم چند سال پیش اموزشگاه مختلط میرفتم یه پسره ازم سه سال کوچیکتر بود من واقعا اونو جای بچم میدیدم باهاش شوخی میکردم تقلب میرسوندم 

تولدش بهش تبریک گفتم 

حالا اونموقع خودم عاشق یکی دیگه بودم کلا جز اون هیچکیو نمیدیدم

صرفا بخاطر اینکه درسش ضعیف بود بهش کمک میکردم 

بعد بچه ها شایعه کردن من روش کراشم 

قیافه من دقیقا اینجوری😐بود 

العان باخودش میگه عه بین این همه آدم چرا به من چشمک زد العانه شما به عنوان شخص ثالث العان این یعنی چ ...

وات؟😭😂

جدیش نگیر منم چند سال پیش اموزشگاه مختلط میرفتم یه پسره ازم سه سال کوچیکتر بود من واقعا اونو جای بچم ...

🥺🌸مرسی بابت دلگرمی عزیزم 

دقیقا دیدییی همیشه ادما هم خیلی قضاوت میکنن این خیلی بده