2777
2789

خانمها توروخدا دعا کنین 😭😭😭🤲🤲

خواهرم هشت ساله ازدواج کرده بچه دار نشدن

آی وی اف هم نشد براش😔😔😭😭

چند بارم بیبی چکش مثبت شده براش ولی بتاش منفی شده 😔😞

حالا امروز دوباره بیبی چک زد مثبت دراومد🤲😭💞💞💞

رفته بتا داده ،یه ساعت دیگه جواب میاد،تورا خدااا😭😭با اون دلهای پاکتون❤️🧡❤️🧡 دعا کنین این سری کاذب نباشه 🤲💞😭

تورا خدا 😭😭😭😭😭🤲🤲🤲🥺

دلهای شما نی نی سایت خیلی پاکه،دعاتون گیراست 😭😭😭تورا خدا هر دعایی خودتون دوست داشتین بگین🤲🤲😭فقط این سری باردار باشه🤲🤲😭😭😭😭😭😭خدایاااخواهش میکنم🤲🤲🤲😭😭😭😭

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

انشالله مثبته، ولی چرا بیبی مثبت میشه ازمایش منفی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خدا دامنش سبز کنه،فرزند سالم و صالح بهش عطاکنه

قربونت برم عزیزم انشالله برکت دعات برگرده زندگی خودت

[QUOTE=384165984]اشکم دراومد اینجوری گفتی دعا میکنم براش[/Q💞UOTE]

قربونت برم 

فدای اشک چشمات بشم 😭

انشالله هرچی از خدا میخوای برات بده🤲🤲🤲🤲❤️

میشه جوابش اومد منو لایک کنی انشالله بارداره بیام خبر خوش بشنومخودمم ده ساله بچه دار نشدم

چشم گلم 

فدات بشم ممنون😭انشالله خدا دل شما رو هم شاد کنه🤲🤲🤲

انشالله تاپیک بارداری شما رو ببینیم وذوق کنیم😭😭

چشم گلم فدات بشم ممنون😭انشالله خدا دل شما رو هم شاد کنه🤲🤲🤲انشالله تاپیک بارداری شما رو ببینیم وذ ...

مرسی عزیزم انشالله

منم هشت بار ای وی اف منفی داشتم.بقدری ناامیدم از مادر شدن ک دیگ دست و دلم ب دکتر رفتن نمیره

مرسی عزیزم انشاللهمنم هشت بار ای وی اف منفی داشتم.بقدری ناامیدم از مادر شدن ک دیگ دست و دلم ب دکتر ر ...

قربونت برم نگو اینطوری😭😭

انشالله شما هم به دار میشینه🤲😭

من خودمم هفت سال نازایی داشتم مشکل از همسرم بود گفته بودن هیچ وقت بچه دار نمیشین،ولی الان دوتا دارم 

خدا خیلی بزرگه فقط توکلت بخودش باشه 🤲😭😭😭