2777
2789
عنوان

ژله قشنگ چطوریه

49 بازدید | 11 پست

سلام خواهرشوهرم عروسشونو پاگشا کرده به من گفت ژله درست کن.میخوام ژله قالبی درست کنم اولین بارمه چیکار کنم درست در بیاد ؟ایده هم دارید بگید ممنون...

ژله های تکنفره بهتر و بی دردسره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالب ژله روقبلش یکم چرب کن بعدش ۲۰ثانیه بذارتوآب جوش راحت جدامیشه من همیشه اینطورمیکنم ژله تزریقی اگه بلدی قشنگه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اگه اولین بارته، قالبی درست نکن

یا تک نفره درست کن، یا تو ظرف های شیشه ای پریکس

میتونی دو مدل درست کنی، ژله موز بخر لایه ی اول رو با بستنی وانیلی قاطی کن و بریز تو ظرف بزار تو یخچال ببنده بعد لایه ی دوم رو ژله موز بریز یکمی از ژله رو نگه دار، بزار یخچال نیم‌بند ک شد موز حلقه ای کن بچین روی ژله اون باقی مونده ی ژله رو هم بریز روی موز ها

دستورش هم اینه: به ازای هر بسته ژله باید یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد بریزی، برای لایه ی اول که می‌خوای بستنی قاطی کنی باید با یک لیوان آب جوش ژله رو حل کنی بعدش یه دونه بستنی وانیلی از این لیوانی تک نفره ها کافیه، یعنی دیگه آب نباید بریزی، لایه ی دوم رو هم یک لیوان آب جوش یک لیوان آب سرد درست کن

همین روش رو میتونی با ژله و میوه ی توت فرنگی هم درست کنی ولی اونو لایه ی اول ژله توت فرنگی بریز لایه دوم ژله آلوئه ورا و روش توت فرنگی بچین