🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ماهی چرا؟یک ترم اینقدره۱۸ونیمتازه ۱۱و خورده+نصف متغیر هم موقع انتخاب واحد میگیرن
سالی دو ترم، میشه ۳۶ میلیون
۳۶ میلیون سالانه میشه ماهی ۳ میلیون
شهریه هر ترم رو قسط بندی هم میکنن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
بازم پزشکی میدونین تهش با یکم تلاش و پشتکار خودتون میتونید خرجی که کردین و در بیارین رشته آینده داری هستش اگه واقعا طرف کشش داشته باشه سختی الانشو به جون بخره
ولی اعتباری نیست که من بتونم با کار کردن هم این میزان شهریه رو پس بدم باتوجه به حقوق وزارت کار
سالی دو ترم، میشه ۳۶ میلیون۳۶ میلیون سالانه میشه ماهی ۳ میلیونشهریه هر ترم رو قسط بندی هم میکنن
کاش اینجوری بود
ولی متاسفانه باید شهریه ثابت و درصدی از شهریه متغیر همون اول کامل پرداخت بشه مابقی هرچی میمونه قسطی
اگه واقعا دانشگاه قبول میکرد ماهی اینقدر بدم که دردی نداشتم و اینکه هر ترم حدودا ۳ یا ۴ماهه که ماه ۴ام که امتحانا هست حتما باید شهریه تسویه کامل بشه وگرنه احازه امتحان نمیدن