2777
2789
ترمی ۹۰تومن؟خب از کجا میارین بدین؟بازم پزشکی میدونین تهش با یکم تلاش و پشتکار خودتون میتونید خرجی که ...

عزیزم  حتما باید یه کار پاره وقت پیدا کنی 

حالا هر هنری بلدی  ترجمه  تایپ  منشی  دکتر ولی نه هر روز 

اگر زرنگ باشی میتونی بخشی از هزینه هات در بیاری

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حتما باید یه کار پاره وقت پیدا کنی حالا هر هنری بلدی ترجمه تایپ منشی دکتر ولی نه هر روز ...

کار که از خدامه پیدا کنم ولی متاسفانه اونی که میخوام نیست همین چندتا کاری که اسم بردین هم باشه میرم ولی از کجا پیدا کنم. هرروز آگهی ها رو چک میکنم ولی یا ساعت کاریش زیاده که برای من خیلی سخته یا شرایط خاصی گذاشتن

الان زده به سرم استخدامی آ.پ شرکت کنم ولی کامل صفرصفرم میگم نکنه وقت بزارم نتیجه نده تموم انگیزمو از دست بدم

ترمی ۹۰تومن؟خب از کجا میارین بدین؟بازم پزشکی میدونین تهش با یکم تلاش و پشتکار خودتون میتونید خرجی که ...

آره ترمی ۹۰ 

از کجا میارن ؟ از والدین میگیرن دیگه 

بخاطر همین الان میگن پزشکی برای بچه پولداراست 

اوه واقعا مدرسه غیرانتفاعی اینقدر میگیره ازتونچخبره بابادرکل سال اینقدره؟

آره جونم،،دیگه به اسم مجهزههه،،اینقدر میگیرم،،

اره طول ساله

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
کار که از خدامه پیدا کنم ولی متاسفانه اونی که میخوام نیست همین چندتا کاری که اسم بردین هم باشه میرم ...

عزیزم منتظر آگهی نمون .حضوری برو  .مثلا کافی نت  یا مطب دکترا  . حتی میتونی تزریقات یاد بگیری  توی درمانگاه و اورژانس شیفتی کار کنی 

یا میتونی تدریس خصوصی هم انجام بدی . ریاضی ابتدایی و راهنمایی رو مرور کن با مبلغ کم تبلیغ کن برای خودت . مثلا همه ساعتی سیصد و بالاتر میگیرن  تو ۱۰۰ بگو .

من خودم معلمم بعضی والدین با لیسانس به بچه ها کلاس خصوصی ریاضی میدن  آنلاین شاپ هم خوبه 

یکم بايد پیگیر و زرنگ باشی ‌نباید کوتاه بیای .هر کاری هم از پسش بر نیومدی یه کار دیگه رو امتحان کن

حتی کار هنری توی خونه هم میتونی انجام بدی بفروشی 

کار که از خدامه پیدا کنم ولی متاسفانه اونی که میخوام نیست همین چندتا کاری که اسم بردین هم باشه میرم ...

اصلا نگو اونی که میخوام نیست. کار فقط باید حلال و امنیت دار باشه 

18 تومن تازه جزو قیمتای مناسب محسوب میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

پرستاری پارسال چهل و پنج میلیون بود

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اخه من چندماه پیش که رفته بودم دنبال کارای مدرکم پرسیدم یکی از مسئولا گفت بچه ها الان حدود ۱۲ میدنول ...

12 تومن که من برای لیسانس میدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)