2777
2789
جبهه نگرفتم من چند سال پیش باهاش کلاس داشتم اصلا خوب نبود به نظرم... فقط الکی از خودش تعریف میکرد... ...

آره زیاد از خودش تعریف میکنه منم این بخشش رو دوست ندارم

ولی خیلی نکات ریزی رو میگه من از تدریسش خوشم میاد ولی اخلاقی نه همون فرهمندنیا خیلی خوب و با شخصیته

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

مرسی عزیزم

در کل باید خودت یه فیلم از هر استادی ببینی و با هرکدوم ارتباط گرفتی همونو ببینی چون مطالبی که میگن ۷۰-۸۰درصد یکیه تو زیست

برای بقیه درسا که کاملا یکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه تدریس ببین انتخاب کن 

عمارلو سبک تدریسش قدیمی شده 

هی نکته نکته نکته 

این سیستم برای نظام جدید جواب نمیده 

من حنیف عظیمی رو خیلی می پسندم 

مفهومی درس میده 

فرهمندنیا هم تا حالا ندیدم 

همدانی هم بد نیست

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

برای ریاضی و فیزیک چی؟ سطحم صفره

ریاضی کرمی خوبه 

فیزیک 🤔

واقعا فیزیک رو نیم دونم سلیقه ایه 

ولی یحیوی به نظرم خیلی با حوصله و دقیق درس میده

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

خیلیچون وقتی میخواستم تست بزنم میدیدم همشو بلدم مثلا من پارسال اصلا نمیتونستم آی کیو رو بزنمهنوز که ...

سلام عزیزم وقتت بخیر

شما گفتید از آقای غلامی راضی هستید میشه اگر مشکلی نداره ازتون بپرسم که زیست کنکورتون روچنددرصد زدید؟

من میخوام دبیرانتخاب کنم برای زیست نظرم رو ایشون ولی میخوام مطمن باشم ازشون اگه بتونیدکمکم کنید خیلی ممنونتون میشم

سلام عزیزم وقتت بخیرشما گفتید از آقای غلامی راضی هستید میشه اگر مشکلی نداره ازتون بپرسم که زیست کنکو ...

سلام عزیزم 

۴۰درصد

من تست و اینا وقت نکردم بزنم یعنی خیلی محدود تست زدم و اینکه بعد مدتها (بیشتر از ۱۵سال)دارم کنکور میدم شرایطمو دارم توضیح میدم که بدونید و بهرحساب استاد نزارید درصد منو

سلام عزیزم ۴۰درصدمن تست و اینا وقت نکردم بزنم یعنی خیلی محدود تست زدم و اینکه بعد مدتها (بیشتر از ۱۵ ...

ممنون که جواب دادی عزیزم 

فقط شما سوالات که میدیدین کل نکاتش آقای غلامی گفته بود؟

من میخوام۵۰به بالا بزنم چندسالم ازدرس دوربودم

ممنون که جواب دادی عزیزم فقط شما سوالات که میدیدین کل نکاتش آقای غلامی گفته بود؟من میخوام۵۰به بالا ب ...

نمیدونم عزیزم حضور ذهن ندارم بعد. من فیلمای فرهمند رو سال قبل و. همدانی رو. هم امسال دیدم دیگه یادم نمونده مربوط به کدوم میشد