حداقل یک صفر اونم حداقل باید از هزینه های دندانپزشکی کسر بشه تو کشور ما یا هزینه خدمات نجومی هست یا خیلی کم تعادل وجود تداره تو بحث پزشکی و دندانپزشکی بالاترین دراند در کل جهان رتبه اول مال ایران شده درحالیکه در همه کشورها درآمد پزشکان و دندانپزشکان جزو درآمدهای متوسط هست
به هر حال سخت ترین مسیر دستیابی به شغل مال پزشکی و دندون پزشکیه تا حدودی حق دارن در امد بالاتری داشته باشن.البته تورم و تحریم واردات مواد هم روش تاثیر داره
اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر قرار باشه درامدها عادلانه باشه باید براساس سختی کار خطر کار میزان فشار روحی و عصبی به ترتیب طبقه بندی بشن و اونم به شکل متعادل و طبقه بندی شده نرخها مشخص بشه نه با فاصله های نجومی و غیرقابل توجیه
به هر حال سخت ترین مسیر دستیابی به شغل مال پزشکی و دندون پزشکیه تا حدودی حق دارن در امد بالاتری داشت ...
ازنظر من چنین حقی وجود نداره همه میخوان برن دنبال این دررشته چون میدونن درآمد نجومی داره از پایه اشتباهه اگر درآمدشون مطابق با بقبه درآمدها باشه اینجوری همه براش رقابت نمیکنن و اینم یادتون باشه کشورهای دیگه همین دوران رو برای تحصیل میگذرونن ولی با درآمدی متعادل با بقیه مشاغل کشورشون
من با دست خونی و اوضاع خراب دکتر گف دستمزد خودم ۶۰ تومنه جدا و خرج بیمارستانم جدا نمیخای برو بسلامتی ...
یا خدا مامانم عمل پولیپ داشت گفته بودن مثلا ۲۶ میشه قبل اینکه بره اتاق عمل سی گرفتن بعد که به هوش اومد گفتن برای ترخیص باید ۶ بدید مگه میشه ندی خدا ذلیلشون کنه
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
من وقتی کنکور دادم شروع کردم به تدریس درسای کنکور خصوصی خیلی خیلی راحت تر از درس و کار های دندون پز ...
به قول خودتون رفتی درس کنکور دادی شما برو تو مدارس زمین تا آسمون فرقه میکنه و عزیز دل هیچ توجیهی نداره هرکار سختی خودشو داره مگه پزشکان و دندون پزشکان در ایران کارشون با بقیه دنیا فرق میکنه اینهمه دارن همه جای دنیا دراین رشته ها کار میکنن و با همون نرخ متعادل اینکه این توقع ایجادشده درایران برای اینکه ازاول سیستم ایران این توقع رو ایجاد کرده
خب وقتی انقدر سختی دارهوقتی انقدر فرسایش دارهوقتی انقدر مسیرش طولانیهچرا باید حقوقش مثلا با یک ارایش ...
یعنی دکترهای ایران درسهای دانشگاشون سخت تره از کشورای دیگه😂😂 بیا پایین
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
مسیر شغلی سختی داره هیچ رشته ای انقدر لازم نیست درس خوند هیچ جای دنیا هم درآمدشون کم نیست اتفاقا درآ ...
اتفاقا کمترین مهاجرت مال پزشکان هست نسبت به سایر اقشار جامعه یه تحقیق بکنید و من فامیلی داریم رئیس بیمارستان در آلمان هست زندگی بسیار عادی درآمد عادی مثل بقیه نردم و همسطح بقبه مردم حداقل بیست سال درس خونده اونم آلمان و مالیاتهای سنگینی هم دارن دیگه حداقل من چندنفر جاهای مختلف دنیا از آشناهای هسن به من دیگه نگید جون خبردارمازدرامدهاشون