حداقل یک صفر اونم حداقل باید از هزینه های دندانپزشکی کسر بشه تو کشور ما یا هزینه خدمات نجومی هست یا خیلی کم تعادل وجود تداره تو بحث پزشکی و دندانپزشکی بالاترین دراند در کل جهان رتبه اول مال ایران شده درحالیکه در همه کشورها درآمد پزشکان و دندانپزشکان جزو درآمدهای متوسط هست
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا سیستم پزشکی ایران چون کلا نظارتی وجود نداره نرخها نجومی و نامتعادل شده تو کشورای اروپایی حتی ترکیه درآمد پزشک و دندانپزشکان با سایر اقشار برابر و حتی کمتره
کلا سیستم پزشکی ایران چون کلا نظارتی وجود نداره نرخها نجومی و نامتعادل شده تو کشورای اروپایی حتی ترک ...
نمیدونم ولی من مامانم بنده خدا چون پول فیزیوتراپ رو نداشت ادامه نداد
به خاطر همین خودم قصدم اینه فیزیوتراپ بشم
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
۷ ماهه باید ارتودنسیمو بردارم ولی شیرین ۳۰ تومن هزینشه و نمیتونم:)خدا لعنتشون کنه یه ذره دندون پر کر ...
نرخای نجومی کلا برکتی نداره . و فقط درایران اینجوریه فقط ایران برید تحقیق کنید نرخای درآمد پزشکان و دندانپزشکان درسایر کشورها سرتون سوت میکشه وقتی میبینید اینجا چقدر ترخا نسبت به درآمد مردم نجومی هست و همینطور درآمد سایر اقشار
در این که هزینه های دندانپزشکی بشدت بالاست که شکی توش نیست
فقط فکر کنم همه جا همینه آخه پارسال دخترخالم که ۶ ساله به انگلیس مهاجرت کرده وقتی اومد ایران همه ی کارای دندانپزشکیشو اینجا انجام داد و گفت اونجا خییییلی گرونتره