2777
2789
عنوان

امکانش هست همه چی عوض شه

289 بازدید | 26 پست

بچههامن دوستام خوشگلن کلی خاطرخواه دارن پولدارن کلی لباسای قشنگ دارن هرچی میخوان میخرن هرعملی میخوان میکنن

من وضعیت مالیم ضعیفه همش بین دوستام تحقیر میشم اونا هرچی پسر داغون و فقیر و بدردنخوره به من میگن مناسبته مخشو بزن ولی برای خودشون پسرای فوق پولدار و خوشتیپ میپسندن

اره خب حق دارن اونا از من بهترن از لحاظ ظاهر و وضع مالی ولی منم اینقدر داغونم یعنی؟پسرای متوسط رو به من پیشنهاد نمیکنن فقط داغونا

بعدم همش پز ماشیناشونو میان😔هرچی میخوان خرج میکنن

من همزمان سرکار میرم کلاس مهارتی میرم برای امتحانام درس میخونم اصلا وقت ازاد ندارم زندگیم خیلی سخته

میگم دراینده نمیشه ورق برگرده؟

مثلا منم پولدار شم نه بهتر از اونا نه فقط در حد اونا

منم بتونم به خودم برسم لباس بخرم جراحی زیبایی کنم

منم یکی درحد خودم سمتم بیاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دنیا چند روزه که با آدمای این تیپی میگردی که زندگیتو زهر کنی

بنداز برن بابا 

فقط پوئن مثبتی که دارن اینه رفتارا و حرفاشون اهرم فشاری بشه برات که تمام تلاشتو برای ساختن آیندت بکنی 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

بنظرمن باافراد اینطوری رفاقت نکن اعتمادبنفس ادمو میگیرن

اکثر دخترای همسن و سالم همینطورن یه ماشین دارن به خودشون کلی میرسن بلکه یه شوهر خوب گیر بیارن نه فقط دوستای دانشگاهم دختر همسایمون که ۱۰ساله دوستیم همینطور دختر عمم همبنطور 

بنظرمن باافراد اینطوری رفاقت نکن اعتمادبنفس ادمو میگیرن

بستگی داره.. اتفاقا گاهی انگیزه میشه.. میگن 4 تا رفیق پولدار داشته باشی پنجمیش خودتی.. اسی به خودت و آیندت مطمئنن باش پیش دوستاتم خودتو دست کم نگیر 

کسی لایکم نکنه

اصلا به حرفشون گوش نده رو‌پبشرفت خودت کار کن مگه مخ همونایی رو که میزنن میان میگیرتشون؟ که پز میدن فعلا دست به دست میچرخن که...

توجه نکن خوبه که روی پیشرفت فردیت کار میکنی

من اسم این ادما رو دوست نمیذارم و رابطه رو کم میکنم

انشااله یکی بیاد سمتت به خاط تلاشات و مهارتات و شخصیتت دوستت داشته باشه نه صرفا ظاهرت و خوشبخت بشی❤️

متاسفانه برای پسرا مهم نیست تو هوشت چطوره پرتلاشی بااستعدادی فقط ظاهر و پول رو میبینن و کسایی مثل من باید خورد شن فقط 

مگه دنیا چند روزه که با آدمای این تیپی میگردی که زندگیتو زهر کنیبنداز برن بابا فقط پوئن مثبتی که دار ...

اره خب بهم انگیزه میده که ایندمو بسازم ولی نمیدونم جواب میده

متاسفانه برای پسرا مهم نیست تو هوشت چطوره پرتلاشی بااستعدادی فقط ظاهر و پول رو میبینن و کسایی مثل من ...

همه اینجوری نیستن

و رابطه هایی ک بر اساس ظاهر باشه کمتر دوام دارن

بعدم حتی در بدترین شرایط ، تنهایی بهتر از بودن با کسیه که ظاهربینه

بستگی داره.. اتفاقا گاهی انگیزه میشه.. میگن 4 تا رفیق پولدار داشته باشی پنجمیش خودتی.. اسی به خودت و ...

من به ایندم امیدوارم همش به مامانم میگم دوستام با پژو و تارا بهم پز میدن دراینده میزنم رو دستشون بنز میخرم مامانمم میگه ایشالا