2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خيانت كرده دلم برا مامانم كبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3465 بازدید | 125 پست

ویدا جان رابطه بابا و مامانت قبل این جریان چطور بود.صمیمی و رفیق بودن باهم؟

منظورم به کم گذاشتن مامانت و این حرفا نیست آ،

میخوام بدونم تو رفتار بابا سردی و دوری حس میشد؟

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانواده دختره بگید

اره...بخدا اگر بگید خوب میشه حداقلش اینه ک اونم ابروش میره

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
[QUOTE=54012460]اوووووف واقعا خیلی بده...این ک دیگ شوهر ادم نیس ک بگه ب درک طلاق میگیرم...پای پدر وس ...

ن بابا فکر نمیکمم.....البته امیدوارم

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
بابای منم خیلی از این کارا کرده... حتی به من زنگ زد دارم میرم خواستگاری تو یه هفته خواستگاری سه ...

عزیزم. ببخشیدا اون قسمتش که شماره مامانتو به اسم خواهرش داده به طرف اوج وقاحتشونه واقعا

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

نه عالي بود 

اخه معتاد بود مامانم تركش داد ما بچه بوديم اما همش ميرفتيم لباسا بابامو بو ميكرديم و گريه ميكرديم و فك ميكرديم مامانم نميدونه

بعدش ورشكسته شد 

بعدش رفيق باز شد 

مامانم درستش كرد

حالا كه زندگي رو روال بود 

اين دسته گل رو به اب داده مرد گنده

من انقد دیونم که خدایی نکرده بابا این کارو کنه 

زندگی براش نمیذارم طلاق مامانمو میگیرم 

آسایش وایسه بابا نمیذارم. بنده خدا مادرت حتما از این خانومای دلسوزو زندگی جمع کن و صبوره 

هیچکس رو قضاوت نکنیم 
اره...بخدا اگر بگید خوب میشه حداقلش اینه ک اونم ابروش میره

دختره التماس كه بابام كارگره زحمتكشه ما آبرو داريم غلط كرردم 

اخه ابروي بابامم ميره ها اين وسط 

ممكنه داداشا دختره طلبكار شن اصن

عزیزم. ببخشیدا اون قسمتش که شماره مامانتو به اسم خواهرش داده به طرف اوج وقاحتشونه واقعا

خواهش میکنم 

بله میدونم،اما چیزایی که شنیدم ازش هم خیلی بد بود خیلی بد...

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
دختره التماس كه بابام كارگره زحمتكشه ما آبرو داريم غلط كرردم  اخه ابروي بابامم ميره ها اين وسط ...

آره اینم هست

یهو دیدی داداشایه دختره گفتن بیا عقدش کن ببرش

یا کار به شکایت بکشه که خیلی پیچیده میشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
نه عالي بود  اخه معتاد بود مامانم تركش داد ما بچه بوديم اما همش ميرفتيم لباسا بابامو بو ميكردي ...

وقتی من ۱۰ سالم بود، با پدرم که میرفتیم بیرون، به دخترای ۱۴ ساله تیکه مینداخت و حرف رکیک میزد بهشون، فک می کرد نمیفهمم ولی از همون دوران حالم ازش به هم خورد واقعا

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...