2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خيانت كرده دلم برا مامانم كبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3465 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم از این بدبختاس...؟!؟!هرگز این جمله رو درمورد مادرت نگو

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

واقعا نمیدونم چی باید بگم...حالا زن هیچی اما تصور بچه ها از پدرشون چی میشه پس؟؟؟

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

بابای منم خیلی از این کارا کرده...

حتی به من زنگ زد دارم میرم خواستگاری

تو یه هفته خواستگاری سه تا زن رفت گفت زنم سرطان داره پسرمم داراییمو بالا کشیده...

شماره خود مامانمم به عنوان خواهرش داده بود به خانواده طرف

منم نامزد بودم اونموقع کارم هرلحظه گریه بود

حتی یه بارم مامانم صداشو عوض کرد امتحانش کردیم ،یه حرفایی زد که به عنوان یه دختر از پدرم ناامیدشدم برای همیشه...

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
ای بابا جوونا کم بودن بابا ها هم به چرخه خیانت پیوستن😢😢😢

كم كم داريم به خيانت پدربزرگ ها و حتي جد بزرگ هم نزديك ميشيم 😩

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

اما از درون هممون داغونيم 

از بابام دلگير 

اره مطمينيم 

چند بار بهش سك كرده بىديم 

مرد گنده همش دستش ب كوشي بود اخه

و رمز داشت و ...

گفتيم حتما تو تلگرامه 

چندبار غيرمستقيم بهش ميرسونديم كه حرمت ها شكسته نشه ولي ظاهرا ما سر خودمون رو كلاه ميذاشتيم و اين رابطه ادامه داشته