2777
2789

بچه ها من ۳ ماهه با یکی دوستم. اون تهرانه من قزوین. من کل اقوام و خانواده مادریم تهرانن. 

خیلی امشب ناراحتم. من انتظار دارم اون بیشتر بیاد قزوین تا اینکه من برم تهران.

ولی اون میگه میام قزوین ولی اگه بیام بلیط برگشت نباشه شب کجا بمونم. البته به شوخی گفت ولی دلم شکست. 

بعد که بحثمون جدی تر شد ویس داد گفت اگه من تو شهر تو فامیل داشتم خب اره همش خودم میومدم شهر تو، و برام منطقی نبود که تورو بخاطر ۲ ساعت بکشونم شهر خودم. بعد آخر ویس گفت ولی با اینکه برام منطقی نیست بخاطر اینکه تورو ببینم میام ولی بازم بنظرم بهتره بیشتر تو بیای.

بچه ها کلا قزوین تا تهران ۲ ساعت راهه، مگه وقتی بیاد حتما بابد شب جایی بمونه که میگه چون تو فامیل اینجا داری تو بیای بهتره.

خب منم نمیتونم هر هفته پاشم برم تهران که، به خانوادم بگم کجا میرم. حق با کدوممونه بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما میری تهران دیدنش

ما تا این اواخر همدیگه رو ندیده بودیم. چون من امتحان و پروژه داشتم. این اواخر من رفتم تهران خونه بابابزرگم و تو همون روزا باهاش دیت هم رفتم. به نظرتون برای دیت اول اون باید میومد قزوین؟

راستش من و دوس پسرم دو تا قاره ی مختلفیم ،اونقد دوریم که به ابن بحثا نمیرییم اصن واس همین نمیدونم چی بگم

فقط نیتونم لگم اانگ دییتنس واقعا یخته باید هردوتون همو درک کنین و خیلیی از توقعاتونو کم کنین اگه همو جدی میخواین

اخه ناراحتی نداره چیز بدی نگفته اونقدراحس کردم سنت پایینهاینکه میری پیشش درست نیست ولی در کل حرف بدی ...

۲۶ سالمه. یعنی میگی حق داره که میگه تو بیشتر بیا؟ اخه من هر کی رو دیدم پسره بیشتر میرفته ها

حالا مگه واجبه هر هفته همو ببینید؟ الان که دیگه ویدیو کال هست.

ماهی یه بار حضوری همو بیینید کافیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ما تا این اواخر همدیگه رو ندیده بودیم. چون من امتحان و پروژه داشتم. این اواخر من رفتم تهران خونه باب ...

چی بگم

خودت بهتر میدونی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹