2777
2789
عنوان

پسری که خیلی دختر بازی میکنه و میگه دخترپاک میخام براازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 47 پست
تازه انقد پرروعه میگه هممممه دخترا بدن دختر پاک وجود نداره شاید ۱۰ درصدباشه انقد میرینه ب دخترا منم ...

اصلا من بودم با همچین ادمی همکلام نمیشدم 

انقدر بی ارزش نشدم بشینم ی پسر درمورد دخترا چرت و پرت بگه منم بشینم نگاش کنم

دیدم داره زر اضافه میزنه با ی خداحافظی خودمو خوشحال میکنم 

بله عزیزم

تث فقط تصور کن طرف با جندین نفر خوابیده چند نفرو تجربه کرده غیییررر ممکنه بعدا تو ذهنش مقایسه نکنه غیر ممکنه تنوع طلب نشده باشه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ ی دختر هم قبل ازدواجش پسر بازی کنه همینو میگی منظورم مثل داییت هست

نمیدونم من در حدی نیستم واقعا درباره همه نظر بدم و کلی بگم

فقط منظورم این بود ی موردی مثل داییم هم هس ک الان همه چیو کنار گذاشته

و خب دختراییم دیدم بازم ب زندگیشون متعهد شدن

بالاخره ادما فرق دارن باهمدیگه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

مثلا من داییم خودش واقعا دوست دختر زیاد داشت و میگفت دوس دارم با ی دختر پاک ازدواج کنم و خب همینکارو ...

آره اکثرا تغییر میکنن

ولی اونایی که به خاطر گذشته خودشون به خانما کلا شکاکن اصلا نباید نزدیکشون شد (همون زمان نامزدی باید حواست باشه که این ویژگی رو داره یا نه)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ن باباخاهش میکنماصن ببین خالم چقدرر زن خوبیه ولی همچین پسری تربیت کرده اخه😕😕😅😅ببین یکسره میره رو ...

چندسالشه

چرا نمیتونی جوابشو بدی

من بودم بهش میریدم بعدم دکمشو میزدم 

تازه انقد پرروعه میگه هممممه دخترا بدن دختر پاک وجود نداره شاید ۱۰ درصدباشه انقد میرینه ب دخترا منم ...

نر ایرانی:

انگار دخترا پاکیه دخترارو میگیرن خب خوده عوضیتون با صد تا دروغ اینکارو با دخترا میکنید بعد هم ولشون میکنید 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

نر ایرانی:انگار دخترا پاکیه دخترارو میگیرن خب خوده عوضیتون با صد تا دروغ اینکارو با دخترا میکنید بعد ...

دقیقا

مامانمم اتفاقا بهش گف

ک اگه پسرایی مثل تو اینجوری نکنن دختر پاک زیاده

خدایا بینهایت شکرت💚💚

نر ایرانی:انگار دخترا پاکیه دخترارو میگیرن خب خوده عوضیتون با صد تا دروغ اینکارو با دخترا میکنید بعد ...

احمقه دیگه خودش خرابه پاک نیست وقتی دختر پاک پیدا نشه پسر پاک هم پیدا نمیشه 

انگار این دخترا با جن رفتن ناپاک شدن

فقط  و فقط گوه خوری میکنن این نرا همین

دقیقامامانمم اتفاقا بهش گفک اگه پسرایی مثل تو اینجوری نکنن دختر پاک زیاده

پسر خالت کلا تعطیله

فازش چیه چطور روش میشه بیاد بشینه ب دختر خالش و خالش بگه من دختر بازم بعد بهش افتخارم کنه😐😐😐

هرذاتی ک پاک باشه وجداناً،حس بویاییش فقط بوی یه گل روحس میکنه...

نه دماغ سالم هر بویی رو حس میکنه طبیعتشه ک بتونه و لذت هم ببره .

اما ترجیح میده واسه اینکه نه به گلش اسیب برسه ن به خودش جلوی خودشو بگیره بقیه گل هارو نگاه نکنه تاهوس کنه بوشون کنه

پسر خالت کلا تعطیلهفازش چیه چطور روش میشه بیاد بشینه ب دختر خالش و خالش بگه من دختر بازم بعد بهش افت ...

اره ببین کلا بی عقله واقعا میدونم خودم

حالا نه مستقیم نمیگه دوس دختر بازی میکنم ولی همه میدونن و استوریایی گذاشته مثلا دست خودشو پارتنرش تو دست هم

بعد بهش میگی میخنده میگه نههه اون دست من نبوده و اینا

خدایا بینهایت شکرت💚💚

چون ببین تو نمیشناسی واقعااا نفهمه اصن قبول ندارهمتولد ۸۱

همین ک بهت گفتم

درک میکنم اگ نتونی جوابشو بدی چون ادم نیست 

ولی دیگه سعی کن اصلا نبینیش اگه دیدیش هم باهاش همکلام نشی تو جمع هم داشت زر میزد من باشم قشنگ پا میشم میرم ی جا دیگه میشینم 

رابطتتو تا جایی ک جا داره کم کن با همچین ادمی

همین ک بهت گفتمدرک میکنم اگ نتونی جوابشو بدی چون ادم نیست ولی دیگه سعی کن اصلا نبینیش اگه دیدیش هم ب ...

ن بابا زیاد نمیبینمش نکبت اصن انقد وله با پدرمادرش نیس ک همش تو خیابونه

اره من ک اصلا باهاش همکلام نمیشم خیلی چرته  مگر اینکه خودش ی شوخی بی نمکی میکنه منم یا لبخند مسخره زورکی میزنم یا اصن نگاش نمیکنم

خدایا بینهایت شکرت💚💚